An De Hoon

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, je unieke code, begrenzing, verbinding, stress-en emotiemanagement. 

Te vinden in: Wilrijk (Oudestraat 146)

Het is mijn vurige overtuiging dat iedereen een éigen unieke code heeft: een specifieke combinatie van talenten, eigenschappen en krachten.  

Ik help jou om je eigen code eindelijk een keer helemaal te ontcijferen en die vervolgens professioneel in te zetten en er trouw aan te blijven. Dan ervaar je meer geluk, veerkracht en flow en zal je krachtiger en authentieker in het (werk)leven staan. Je gelukkiger voelen is de kers op jouw taart.

Jezelf heel goed kennen, leidt tot meer eigenwaarde en meer zelfliefde. Meer zelfliefde zorgt dan weer automatisch voor keuzes en beslissingen die écht bij jou passen en voor gezondere (werk)relaties. Daar gaan we samen voor.  

Als gepassioneerd inspirator, motivator en geboren spiegelaar, help ik je op weg en ondersteun ik je tijdens elke stap van dit pad. Ik zet mijn jarenlange ervaring als trainer en  transformatiecoach  en mijn 20 jaar bedrijfservaring graag voor jou in. Ik schoolde mij stevig bij in o.a. Intuïtieve ontwikkeling, Psycho-energetica, Dr. Bach Remedies, Geweldloze communicatie en Emotioneel lichaamswerk.    

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op an@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote

“There is a crack in everything, that’s how the light gets in.” Leonard Cohen

Getuigenis

“Ans sessies waren zeer ontwapenend. Ze straalt rust uit en heeft een ‘het komt goed, ik ben er’-vibe. Na onze eerste sessie voelde ik me instant minder ‘zwaar’. An zei dingen die onmiddellijk raak waren en dat voelde gek maar ook goed. Ik voelde me begrepen en had de nodige aha-momenten. An heeft me de tools aangereikt om mezelf beter te leren kennen. Zo kreeg ik tijdens onze sessies het gevoel met een ervaringsdeskundige te spreken. Dit hielp me om mijn schaamte opzij te zetten, wat een heel nieuwe ervaring was. An leerde me om authentiekere keuzes te maken en mijn grenzen te bewaken. Dit heeft geleid tot verbetering in mijn relaties en wederzijds respect. Zonder haar zou ik nooit staan waar ik vandaag sta en ik ben heel dankbaar dat An op mijn pad kwam.” Lies D.B.

 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.