I love my job loopbaanbegeleiding Anke Van Oevelen

Anke Van Oevelen

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, talentgedreven werken, veerkracht, groei-mindset, positivoloog
Te vinden in: Vremde (Vremdesesteenweg 233)

Vertrekken vanuit kracht brengt ons verder dan focussen op zwakte. Ik geloof ook in jouw kracht. In mijn coachings zal ik je van binnenuit helpen versterken. Samen gaan we je talenten in de schijnwerpers plaatsen en kijken we wat écht ten volle bij je past. Wat heb jij nodig om écht het ‘beste leven’ te leiden? Wat vind je écht van belang? Hoe kan je voor jezelf zorgen en hoe blijf je veerkrachtig?

In dit proces kijk ik op een waarderende manier naar jou en luister ik naar jouw verhaal. Jij staat centraal. Op een positieve manier begeleid ik je door het ganse proces. Zo kan je met een ander perspectief kijken, mogelijkheden zien die je nog niet zag, keuzes maken die bij je passen en investeren in je persoonlijke groei.

Ik schoolde me stevig bij in o.a Positieve Psychologie, een postgraduaat Talentontwikkeling en een opleiding talentgedreven coachen. Naast mijn opdrachten als coach, werk ik als docent aan de Thomas More hogeschool waar ik vakken ‘Talentgedreven werken’ en ‘Zelfzorg’ doceer. Ook geef ik trainingen en workshops binnen het onderwijs en binnen (zorg)organisaties Deze expertise zet ik graag voor jou in.

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op anke@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote
‘There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.’ (Leonard Cohen)

Getuigenis
“Op 64 jaar ging ik bij Anke een traject loopbaanbegeleiding volgen. Na dit traject ben ik als een prinses met een toverstokje op mijn nieuwe weg buitengestapt. Fier en bewust van mijn talenten die ik al altijd heb gehad, maar nooit heb durven zien. Bedankt Anke, het was een geweldige reis samen met jou. Zo verrijkend. Ik ben je zeer dankbaar.” (Arlette)

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.