Dorine Nevelsteen loopbaancoach

Dorine Nevelsteen

Specialisatie: Perfectionisme, loopbaanbegeleiding
Te vinden in: Lier (Bosstraat 80), Turnhout (locatie af te spreken) en online

Ik wil jou inspireren zodat jij in beweging komt om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Samen vatten we de koe bij de horens en maken we korte metten met obstakels of andere hindernissen die jouw groei en toekomst belemmeren.

Een coachingstraject met mij is een bron van zingeving en energie. Je zal merken dat je groeit, jouw grenzen aftast, uit je comfortzone komt en nieuwe dingen verkent. We werken met de elementen die jij aanbrengt. We verkennen jouw – vaak onbewuste – gedragspatronen, jouw ‘automatische piloot’. Wij gaan hier samen mee aan de slag zodat er een bewustzijn ontstaat. Om dit allemaal te bereiken, zet ik mijn deskundigheid in samen met een warme betrokkenheid en oprechte interesse in jouw groeiproces.

Als coach en verpleegkundige kreeg ik de kans om in verschillende functies mensen te triggeren om te groeien op maat van hun eigen potentieel. Hiervoor volgde ik, na de Master in de Verplegingswetenschappen, een aantal coachopleidingen: Inspirerend Coachen, de master in Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Professioneel Ontwikkelingsgericht Coachen en het Ontwikkelingsgericht coachen van Perfectionisme (OCP®).

Bekijk je graag samen met mij wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een bericht en ik bel je graag op. Het is gratis en vrijblijvend.

Ja, contacteer me
 

Quote

Loving ourselves through the process of owning our story is the bravest thing we will ever do.

Brené Brown.

 

Getuigenis

Tijdens de loopbaanbegeleiding bij Dorine heb ik via de talenten taal gekregen om met mijn leidinggevende in gesprek te gaan over mijn sterktes. Zelf heb ik ook inzicht gekregen in wat mijn passie is en wat helemaal niet bij me past in een job.  A. – docent

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.