ellen-geers-loopbaancoach-kortrijk-i-love-my-job

Ellen Geers

Specialisatie: loopbaanbegeleiding
Te vinden in: Kortrijk (Graanmarkt 3) en Gent (Kortrijksesteenweg)
Vanuit een diepgaande interesse in de wijze waarop mensen functioneren en zich ontwikkelen, ben ik coach geworden. Coachen is mijn passie. Jou opnieuw in balans brengen, ‘aha’ momentjes laten ervaren, inzichten bijbrengen: het zijn zaken waar ik sterk in ben en waar ik van geniet.

Ik geloof oprecht dat plezier in het werk héél belangrijk is. Ik ben dan ook blij dat ik als loopbaancoach jou een stukje dichter bij een gelukkiger werkleven mag brengen. Mijn aanpak is liefde- en humorvol, en kan tegelijk ook confronterend zijn. Ik vertrouw op mijn hart en mijn intuïtie, én blijf nuchter. Tegelijkertijd kijk ik graag naar de feiten en de realiteit.

Ik maak dankbaar gebruik van mijn brede ervaring in Human Resources waarbij één van mijn belangrijkste drijfveren zijn: het begeleiden van de persoonlijke groeimogelijkheden van elk individu en het coachen van éénieders loopbaan. Verder put ik uit de vele bijkomende opleidingen die ik volgde: Master Practitioner in NLP, Ontwikkelingsgerichte coach, Loopbaancoach, Oosterse filosofie & counseling, Wellbeing & Happiness coach.

Jouw vragen en verwachtingen in kaart brengen, jouw twijfels en verlangens stap voor stap samen met jou aanpakken: dat is wat ik het liefste doe.

Overtuigd? Of heb je nog vragen? Laat ons praten en voel of het klikt.

Ja, contacteer me

 

Quote

‘Als de plooien ontvouwen, ontstaat ruimte; als de wikkels er af zijn ,schittert de ware kern.’

 

Wat zeggen klanten over Ellen?

‘Ondanks mijn ervaring in het coachen van anderen, bleek het moeilijk om voor mezelf antwoorden te vinden. Eerdere positieve ervaring met Ellen, overtuigde me dat zij de juiste persoon zou zijn om mij mee te nemen in mijn eigen verhaal. En dit klopte. Ze hielp me bepaalde inzichten te krijgen en bewaakte steeds focus op mijn oorspronkelijke vraag wanneer ik op een zijspoor dreigde te geraken. Ik beschouw mijn traject met haar als een meerwaarde met blijvend rendement. Naast een professionele houding, is het een dame met een warm hart en passie voor haar vak. Ik raad haar regelmatig aan bij anderen en zal dit blijven doen. “

Wendy De Groote

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.