herman-geenen-loopbaancoach-limburg-i-love-my-job

Herman Geenen

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling
Te vinden in: Leopoldsburg (Kastanjedreef 1)

Ik heb een ruime werkervaring, een sterke affiniteit met diverse werkcontexten, een brede mensenkennis en een degelijke portie levenswijsheid. Daardoor kan ik jou inzichten en tips aanreiken  die realistisch toepasbaar zijn.

Ik ben een doelgerichte coach met focus op loopbaanbegeleiding en het versterken van leidinggevenden. Mijn aanpak is doorleefd, gekruid met veel inleving en wekt vertrouwen. Ik focus op jouw natuurlijke talenten, het ontdekken en durven inzetten van jouw sterktes en het bewust omgaan met belemmeringen die al wel eens opduiken.

Het ondersteunen van mensen zie ik als mijn missie, met als doelen ‘beter professioneel functioneren’ en ‘je goed in je vel voelen’. Zo weet ik jouw werkplezier te vergroten.

Mijn vele jaren in het bedrijfsleven komen mij alle dagen van pas: mijn ervaring als hr-professional, als leidinggevende, als trainer, coach en consultant.

Wil je een kennismakingstelefoontje? Ik bel je graag op. Het is gratis en vrijblijvend.

Ja, contacteer me

 

Quote

‘Streven naar geluk als levensdoel is een vergissing. Streven naar zin en betekenis, daarentegen, is waar het leven om draait’ (Dirk de Wachter)

 

Wat zeggen klanten over Herman?

‘Herman is een aangename coach met heel veel ervaring en mensenkennis, een sterk analytische geest, een duidelijke en concrete aanpak en een groot inlevingsvermogen. Op elke vraag komt een direct toe te passen antwoord en dan kan je weer verder met je groeiproces. Zijn manier van loopbaanbegeleiding is zeker een aanrader’ – Stafmedewerkster Culturele Sector

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.