Johan Claus loopbaancoach Antwerpen

Johan Claus

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, talent- en krachtgericht werken, Verbindende Communicatie, groei mindset en veerkracht
Te vinden: Zwijndrecht (Dorp Oost 31) en online

Passie helpen ontwaken en aanwakkeren bij leidinggevenden en professionals! Al meer dan 20 jaar geeft dat me een enorme voldoening. Ik doe dit op een creatieve manier via coaching, training en mentoring. Jou laten groeien en helpen het beste uit jezelf te halen! Samen bekijken hoe we het potentieel in jou naar boven halen. Ervoor zorgen dat je met plezier uit je bed springt en graag naar je werk gaat … Wat kijk ik daar naar uit.

Ik vertrek vanuit wat reeds in jou aanwezig is. Ik laat je kennismaken met de beste versie van jezelf, met datgene waardoor jij vleugels krijgt en tonnen energie. Als theoretisch kader gebruik ik onder andere Appreciative Inquiry, DISC-profile, Verbindende Communicatie, Neuro Linguïstic Programming (NLP), Cognitieve gedragsbenadering en Talentgedreven werken. Dat alles combineer ik met mijn passie voor de neurologische werking van het menselijke brein.

Anderen omschrijven me als een optimistische, creatieve man met een groot hart, een brok enthousiasme en energie, die ik heel graag deel!

Heb je “goesting” om met mij samen te werken? Laten we starten met een telefonische kennismaking! Het is gratis en vrijblijvend.

Ja, contacteer me

 

Life is what you make it (Talk Talk)

 

Getuigenis

Op 3 maanden tijd stond ik, dankzij de coaching van Johan, veel sterker in het leven. Ik kan met volle moed en nieuwe inzichten aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven beginnen. – Britt

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.