koen-vanheule-loopbaancoach-oost-vlaanderen-i-love-my-job

Koen Vanheule

Specialisatie: loopbaanbegeleiding
Te vinden: Gent (Goudenregenstraat 23) en online

Ik luister naar je verhaal en stel gerichte vragen over je loopbaan. Samen ontdekken we wat jou op werkvlak gelukkig(er) zal maken. Hierdoor krijg je snel een beter zicht op je talenten en sterktes, ontdekken we wat je echt wil en brengen we mogelijke hindernissen in kaart.

Jij staat centraal: het gaat 100% over jouw verhaal, het is jouw ontdekkingstocht. Ik zorg voor de methodiek, het proces, de rust, het vertrouwen. Mijn sterkte ligt in luisteren en op een gepaste manier de dingen in vraag stellen. Zo kom jij tot inzichten en kan je keuzes maken. Samen ontwikkelen we een actieplan richting een gelukkiger werkleven.

Als HR-manager en HR-adviseur ken ik de arbeidsmarkt grondig en ben ik vertrouwd met de grote diversiteit aan jobs en werkomgevingen. In deze functies hielp ik professionals hun talenten aan te scherpen en optimaal in te zetten in hun loopbaan. Vanuit deze en andere ervaringen (o.a. in jeugdbeweging, als vrijwilliger, als vader en partner, …), timmer ik graag met jou aan jouw toekomst.

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op koen@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote
‘De mens zal beter worden als je hem toont wie hij is.’ (Anton Tsjechov)

Getuigenis
“Ik ken Koen als een zeer matuur man met mooi doorontwikkelde relationele skills: verbonden, warm, betrokken, present, attentvol, ruimte gevend, niet oordelende houding en respectvol.” (Lieven Vanlangenaeker)

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.