rita-raets-loopbaancoach-talentcoach-management-coach-perfectionisme-i-love-my-job

Rita Raets

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, perfectionisme, Verbindende Communicatie, Verbindend Leiderschap, talenten inzetten
Te vinden in: Mortsel (Senses Praktijkhuis, Sint-Benedictusstraat 47) en online

Coaching is één van mijn favoriete activiteiten. Ik geniet immers van diepgaande contacten. In zulke gesprekken verdwijnt voor mij de hele wereld. Ik ben een krak in net datgene doen, waardoor er bij jou beweging, energie en groei ontstaat. Ik zie gemakkelijk al het mooie in jou en ontdek graag hoe jij dat in de wereld kan zetten. Ik maak dan ook graag contact met jouw sterktes en met wat jij wil. Van daaruit kan jij stappen zetten in een richting die jou gelukkig maakt.

Voor jou put ik graag uit mijn rijke ervaring: als HR-verantwoordelijke, coach en trainer. Daar zijn en waren mijn projecten er allemaal op gericht om mensen binnen organisaties een plaats te geven waar ze zich goed voelen.

Ik blijf mij stevig bijscholen: Ontwikkelingsgerichte coach, Krachtgerichte coach, Perfectionisme coach (OCP®methode), Verbindende communicatie, Talentwaardering, Positieve psychologie, LIFO®methode, Kernkwadranten, Cultural transformation tools, Situationeel leiding geven, Mindfulness.
Naast trainer en coach heb ik een rol als ‘leading lady’ van ‘I love my job’, een bedrijf met een missie: mensen gelukkiger maken en zien groeien zodat ze met meer kracht in het leven en in het werk staan.

Sinds 2003 maken we elke dag deze missie waar met ons team zeer professionele coaches en trainers. De 4 sleutels die we inzetten voor jouw werkgeluk zijn:

1. Loopbaanbegeleiding
2. Verbindend leiderschap
3. Verbindend samenwerken
4. Van stress naar veerkracht

Wil je weten of met mij samenwerken voor jou waardevol kan zijn? Bel of mail mij om kennis te maken.

rita@ilovemyjob.be
+32 497 50 66 12

of via het contactformulier

Ja, contacteer me

 

Quote
“Wat wil je later worden?” vroeg de juf? Het was in de derde klas. Ik keek haar aan, ik wist het niet. Ik dacht dat ik al iets was. Toon Hermans

Getuigenis
‘Rita is een intelligente dame. Ze blinkt uit in heldere communicatie. Als coach slaagt ze erin – door het gebruik van de juiste woorden, vragen en gepaste stiltes – mensen te doen inzien wat belangrijk is voor hen en wat ze waard zijn. Persoonlijk heeft zij mij de kracht gegeven om een haast uitzichtloze situatie recht te trekken.’ – Katrien Rummens – Manager Bayer

 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.