Stuur een bericht!

Bedankt voor jouw bericht!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

En vergeet niet

"Het geheim van vooruitgaan is beginnen" - Mark Twain

4 sleutels werkgeluk loopbaanbegeleiding veerkracht

Wat zijn de woorden die I love my job typeren?

  • Krachtig. Wij zetten mensen, teams en organisaties in hun kracht. Samen zoeken we waar wél energie zit, waar goesting voor is, wat wél mogelijk is, … Dit geeft mensen een boost waardoor ze stappen zetten, vanuit kracht en zelfvertrouwen.
  • Diepgaand. Wij vergroten inzicht op een diep niveau: talenten, waarden, behoeften, passies, interesses, goesting, verlangens, … En evenzeer valkuilen, angsten, uitdagingen, saboteurs, …  Daar gaan we mee aan de slag. Zo realiseren we diepgaande en duurzame verandering zowel individueel als in teams.
  • Puur. Wij doen waar we in geloven en waar we expert in zijn. En we doen het met veel goesting. Zo blijven we trouw aan onszelf en inspireren we door onze bezielde manier van werken. Wij kiezen voor authenticiteit en helpen anderen op hun weg daar naartoe. Want dat is waar iedereen naar verlangt: puur zichzelf mogen zijn.
  • Warm. Wij werken met mensen op momenten dat het minder goed gaat. Wij weten veiligheid en warmte te creëren zodat mensen in alle eerlijkheid naar zichzelf en situaties kunnen kijken. Wij weten om te gaan met kwetsbaarheid en deze om te buigen naar moed om stappen te zetten.
Maak een afspraak

Onze klant vertelt:

I love my job wist, na een kort verkennend gesprek, een zeer klantgerichte opleiding te geven met veel voorbeelden, zowel oog voor te bereiken doelstellingen als voor de menselijke diversiteit binnen het team. Mensen voelen zich op deze manier persoonlijk aangesproken waardoor de opleiding veel langer blijft hangen en een maximum aan effect heeft.

Verantwoordelijke Centrum Basiseducatie Antwerpen

 

Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.