Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Dorine Nevelsteen

Dorine Nevelsteen Loopbaancoach I Love My JobBen je op zoek naar persoonlijke groei, visie, duidelijkheid en meer kennis over jezelf? Dorine motiveert en inspireert en maakt samen met jou het hele proces door om te landen bij inzichten die werken voor jou.

Met veel warmte en vertrouwen gaat Dorine in elk traject doortastend te werk. Daardoor verhoogt je geloof in je eigen kunnen, je draagkracht en je veerkracht.

Door haar doelgerichte aanpak weet Dorine altijd weer het geschikte resultaat te bereiken. Ze doet het potentieel in jou (weer) naar boven komen en wakkert de ‘goesting in je terug aan. Voor zowel loopbaanbegeleiding als coaching rond perfectionisme kan je bij haar terecht.

Dorine combineert haar jarenlange ervaring als coach in de zorgsector met ervaring als docent.

De talenten van Dorine

  • Als groeimotor is ze uitermate geïnteresseerd in jouw potentieel. Jouw groeimogelijkheden vormen de inspiratie voor haar inzet.
  • Van nature uit slaagt Dorine erin om warmte en veiligheid te bieden en als vertrouweling te functioneren. Ze luistert graag naar jouw verhaal.
  • Ze leert graag bij en houdt de vinger aan de pols. De nieuwfreak in Dorine zorgt ervoor dat geregeld nieuwe tools aan bod komen tijdens de coaching.
  • Ze is ook een doorzetter. Bied je haar een moeilijke opdracht aan, dan buigt ze dit om tot een positieve uitdaging. Tijdens de gesprekken worden complexe vraagstukken in kleine stappen opgedeeld en aangepakt.
  • Als planmaker formuleert ze samen met jou concrete doelen om tot een constructief actieplan te komen.

Ben je klaar om jezelf opnieuw te ontplooien?

  • Dorine ontvangt je graag na afspraak in Lier ( Bosstraat 80). Ook afspraken in Turnhout zijn mogelijk.
  • dorine@ilovemyjob.be of +32 497 51 99 12.