Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Ellen Geers

Ellen Geers Loopbaancoach bij I love my job

Ellen gelooft sterk dat plezier in het werk héél belangrijk is. Plezier beleven is iets heel persoonlijks, het is voor iedereen anders. Plezier ervaar je bijvoorbeeld als je je talenten kan ontplooien, door een team waar je je thuis voelt, door een positieve en constructieve sfeer of door doelen waar je achter staat, en waar je jouw ambities in kwijt kan.

Daarbij is balans belangrijk. Het is Ellens ervaring dat mensen het plezier in hun werk of in de privéomgeving verliezen als de balans ergens verstoord is.

Ellen heeft een brede ervaring in het bedrijfsleven, waarbij haar belangrijkste drijfveren zijn: persoonlijke groeimogelijkheden begeleiden van elke persoon en éénieders loopbaan coachen.

Door een diepgaande interesse in de wijze waarop mensen functioneren en zich ontwikkelen, heeft Ellen geleerd hoe belangrijk het is om begeleid te worden door een coach in de moeilijke levensfases die we allemaal doormaken. Coachen is haar passie.

De talenten van Ellen

  • Als Stille helper geniet zij er enorm van als ze anderen kan laten schitteren.
  • Als Vertrouweling kan zij zeer goed luisteren en zorgt zij voor een veilige omgeving waar mensen zich vrij voelen om open over zichzelf te vertellen.
  • Als Groeimotor vindt zij de trigger om beweging te brengen bij de ander, waardoor energie vrijkomt en groei mogelijk wordt.
  • Als Doorzetter kan zij inspanningen lang volhouden en brengt zij structuur en overzicht.

Contacteer Ellen

  • Ellen ontvangt jou graag in Kortrijk (Graanmarkt 3) of in Gent (Kortrijksesteenweg)
  • ellen@ilovemyjob.be of +32 496 57 13 84