Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Fien Raveschot

Fien Raveschot loopbaancoach bij I Love My Job

Fien is een toffe madam die mensen ondersteunt om op een andere, prettige manier in het (werk)leven te staan.

Vanuit haar passie voor mensen en hun verhalen koos Fien bewust voor een opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze werkte 11 jaar enthousiast als HR Business Partner voor een farmaceutisch bedrijf. In haar werk had ze een uitgesproken voorkeur voor talentontwikkeling, voor geluk en welzijn op het werk, voor mensen coachen in hun zoektocht naar plezier en balans in loopbaan en leven.

Ze gelooft er sterk in dat, als je tijd en ruimte neemt om te ontdekken wie je echt bent, wat jou drijft, wat jouw hart sneller doet slaan, je dan sterk in je kracht staat. Van daaruit kan je bewuste keuzes maken die aansluiten bij je unieke zelf. Fien is dan ook een gepassioneerd loopbaancoach die de grote meerwaarde ziet om deze zelfreflectie te ervaren als een proces dat bij het leven hoort.

Als mama van 3 jonge kinderen, met een partner die graag en veel werkt terwijl ze zelf professioneel heel actief is, weet ze als geen ander hoe uitdagend het is om de balans voor zichzelf in evenwicht te houden. Ze heeft zich verder in deze materie verdiept waardoor ze eveneens werkt als stress- en burn-outcoach en als adviseur over deze thema’s.

Fien schaaft zich regelmatig bij in de materie die haar boeit. Zo volgde zij opleidingen tot loopbaanprofessional, stress- en burnoutcoaching, talentgedreven werken met kinderen, gezondheidscoach op de werkvloer, talentencoach.

De talenten van Fien

  • Fien wil als echte groeimotor steeds beter worden in groei begeleiden. Ze geniet intens als ze bij mensen, teams of organisaties een positieve energie voelt ontstaan en groei kan waarnemen.
  • Als vertrouweling haalt ze voldoening uit diepgaande gesprekken met anderen.
  • De meetrekker in Fien zorgt ervoor dat ze anderen kan motiveren om op zoek te gaan naar hun kracht, om van daaruit bewuste keuzes te maken naar meer (werk)plezier.
  • Ze is een positivo die gelooft in de mogelijkheden van mensen en focust op wat er (wel) goed gaat.
  • Als ideeënfontein ziet Fien voortdurend verbindingen tussen verschillende zaken, waardoor frisse ideeën en nieuwe manieren van aanpakken ontstaan.

Contacteer Fien

  • Fien ontvangt je graag in Dilbeek, in de Beleefhoek, Jan de Trochstraat 19a
  • fien@ilovemyjob.be of +32 486 67 49 43