Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Header 6 (Ilovemyjob.be)
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Fien Raveschot

Fien Raveschot is een toffe madam die in Dilbeek mensen ondersteunt om op een andere, prettige manier in het (werk)leven te staan.

Vanuit haar passie voor mensen en hun verhalen koos Fien bewust voor een opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze werkte 11 jaar enthousiast als HR Business Partner voor een farmaceutisch bedrijf. In haar werk had ze een uitgesproken voorkeur voor talentontwikkeling, voor geluk en welzijn op het werk, voor mensen coachen in hun zoektocht naar plezier en balans in loopbaan en leven.

Ze gelooft er sterk in dat, als je tijd en ruimte neemt om te ontdekken wie je echt bent, wat jou drijft, wat jouw hart sneller doet slaan, je dan sterk in je kracht staat. Van daaruit kan je bewuste keuzes maken die aansluiten bij je unieke zelf. Fien is dan ook een gepassioneerd loopbaancoach.

Fien ziet de grote meerwaarde om deze zelfreflectie al jong aan te leren en te ervaren als een proces dat bij het leven hoort. Daarom begeleidt ze jongeren in hun zoektocht naar zichzelf. Zij is een gepassioneerd talentencoach voor jongeren.

Als mama van 3 jonge kinderen, met een partner die graag en veel werkt terwijl ze zelf professioneel heel actief is, weet ze als geen ander hoe uitdagend het is om de balans voor zichzelf in evenwicht te houden. Ze heeft zich verder in deze materie verdiept waardoor ze eveneens werkt als stress- en burnoutcoach en als adviseur over deze thema’s.

Fien schaaft zich regelmatig bij in de materie die haar boeit. Zo volgde zij een opleiding tot loopbaanprofessional, stress- en burnoutcoaching, talentgedreven werken met kinderen, gezondheidscoach op de werkvloer, talentencoach.

Contacteer Fien

  • Fien ontvangt je graag in Dilbeek.
  • Neem contact op via fien@ilovemyjob.be of bel haar: +32 486 67 49 43.