Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Ilona Plichart

Ilona Plichart (Ilovemyjob.be)Bij Ilona staat de balans centraal: evenwicht tussen werk en andere activiteiten, tussen werkplezier en inspanning, tussen presteren en innoveren.

Vandaag zijn mensen vaak op zoek naar authenticiteit, een zoektocht waar Ilona hen graag in ondersteunt. Via specifieke methodieken brengt zij mensen dichter bij hun kern. Van daaruit kunnen mensen bewuster groeien en gerichtere keuzes maken.

Ilona is gepassioneerd door de groeikansen van mensen. Zij geniet als mensen zich bewust worden van hun mooie talenten. Ze denkt graag mee over contexten die uitnodigen om groei effectief mogelijk te maken. Want pas als je in jezelf talenten en energie vindt en die koppelt aan focus en planning, kan je echt stappen vooruit zetten.

Vanuit haar ervaring met heldere communicatie werkt zij ook altijd naar een concreet en helder ontwikkelingsplan, met doelen, plannen en focus. Een mooi houvast.

Mensen laten groeien heeft altijd centraal gestaan in de loopbaan van Ilona. Als coach van vrijwilligers, als teamcoach en leidinggevende, als trainer en professionele coach. Omdat zij merkt hoe sterk de impact van individuele coaching is, heeft zij zich bijgeschoold tot Ontwikkelingsgericht Coach, Practitioner NLP, loopbaancoach, burn-outcoach…

De talenten van Ilona

  • Als uitblinker is zij pas tevreden als klanten krachtiger naar buiten stappen
  • Als buikdenker vertrouwt zij op haar intuïtie en geeft ze dat vertrouwen door aan anderen
  • Als aansteker krijgt zij mensen moeiteloos mee in een diepgaand onderzoek naar zichzelf
  • Als zinzoeker verbindt zij het welzijn van de klant met het grotere geheel (de organisatie, het gezin en de gemeenschap van de klant)
  • Als woordkunstenaar weet zij dat taal vele vormen heeft. Daarom heeft zij zich de laatste jaren ook verdiept in de verbindingen tussen brein en taal (o.a. via NLP)

Contacteer Ilona

  • Ilona ontvangt je na afspraak graag in Borgerhout (Spillemansstraat 26) of in Mortsel (Sint-Benedictusstraat 47)
  •  ilona@ilovemyjob.be of +32 474 04 87 93