Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Header 6 (Ilovemyjob.be)
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Ilona Plichart

Ilona Plichart (Ilovemyjob.be)Bij loopbaancoach Ilona Plichart staat de balans centraal: evenwicht tussen werk en andere activiteiten, tussen werkplezier en inspanning, tussen presteren en innoveren.

Vandaag zijn mensen vaak op zoek naar authenticiteit, een zoektocht waar Ilona hen heel graag in ondersteunt. Via specifieke methodieken brengt zij mensen dichter bij hun kern. Van daaruit kunnen mensen zelfbewuster groeien en gerichtere keuzes maken.

Ilona is gepassioneerd door de groeikansen van mensen. Zij haalt graag het beste in mensen naar boven en geniet als mensen zich bewust worden van hun mooie talenten. Ze denkt graag mee over contexten die uitnodigen om groei effectief mogelijk te maken. Want pas als iemand in zichzelf talenten en energie vindt en die koppelt aan focus en planning, kan die persoon echt groeien.

Vanuit haar ervaring met heldere communicatie werkt zij ook altijd naar een concreet en helder Persoonlijke Ontwikkelingsplan, met doelen, plannen en focus. Een mooi houvast.

Mensen laten groeien heeft altijd centraal gestaan in de loopbaan van Ilona. Als coach van vrijwilligers, als teamcoach en leidinggevende, als trainer en professionele coach. Omdat zij merkt hoe sterk de impact van individuele coaching is, heeft zij zich de voorbije jaren stevig bijgeschoold tot ontwikkelingsgericht coach, Practitioner NLP, loopbaancoach, burn-outcoach… En ze blijft bijleren.

Haar kerntalenten:

  • Als groeimotor geniet zij van elke kleine stap die mensen zetten
  • Als uitblinker is zij pas tevreden als klanten krachtiger naar buiten stappen
  • Als bezige bij krijgt zij veel gedaan op korte tijd
  • Als buikdenker vertrouwt zij op haar intuïtie en geeft ze dat vertrouwen door aan anderen
  • Als aansteker krijgt zij mensen moeiteloos mee in een diepgaand onderzoek naar zichzelf
  • Als zinzoeker verbindt zij het welzijn van de klant met het grotere geheel (de organisatie, het gezin en de gemeenschap van de klant)
  • Als woordkunstenaar weet zij dat taal vele vormen heeft. Daarom heeft zij zich de laatste jaren ook verdiept in lichaamstaal en ontwikkelt zij zich verder in de verbindingen tussen brein en taal (o.a. via NLP)

Contacteer Ilona

  • Ilona ontvangt je na afspraak graag in Borgerhout (Spillemansstraat 26) en in de Veltem-Beisem (Warot 54).
  • Neem contact op via ilona@ilovemyjob.be of bel haar: +32 474 04 87 93.