Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Header 6 (Ilovemyjob.be)
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Inge Libbrecht

Inge Libbrecht (Ilovemyjob.be)Het is Inges missie om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar een hogere levenskwaliteit, professioneel én privé.

Inge biedt een veilige omgeving en concrete hulpmiddelen zodat mensen hun talenten en authenticiteit (h)erkennen waardoor ze weer in hun kracht komen te staan.  Pas dan kunnen mensen in alle vrijheid levensdoelen kiezen die bij hen passen en zo weer een plezierig, zinvol en gelukkig leven leiden.

Naast loopbaancoach is Inge een gepassioneerd perfectionismecoach. Zij heeft zich ook gespecialiseerd in stress en burn-out, zowel in preventie als in behandeling.

In bedrijven en organisaties geeft Inge lezingen en workshops over deze onderwerpen. Ook begeleidt ze leidinggevenden om stress en burn-out zoveel mogelijk te beperken bij hun medewerkers.

De talenten van Inge

  • Zij is een vertrouweling die snel een veilige context weet te creëren
  • Als groeimotor geniet zij van elke vooruitgang die ze mensen ziet maken
  • Als buikdenker legt ze snel de vinger op de wonde en vertrouwt ze op haar sterk ontwikkelde intuïtie
  • Ze is een bruggenbouwer die ervan houdt om belangen van mensen te verbinden
  • Ze is een uitblinker, wat maakt dat zij haar werk absoluut héél goed wil doen

Inge volgde de voorbije 15 jaar opleidingen waarin persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn centraal staan: Ontwikkelingsgerichte Coach, Perfectionismecoach, Bemiddeling, Verbindende Communicatie, Gestaltpsychologie, oosterse Filosofie en Hoogsensitiviteit.

Inge begon haar loopbaan als docent in het secundair onderwijs.  Ze werkte verschillende jaren bij een grote bank en coördineerde projecten in de evenementenwereld. Vanuit deze verscheidenheid aan ervaringen groeide haar passie om mensen te laten groeien.

Contacteer Inge

  • Inge ontvangt je in Mechelen – Nattehofstraat 92
  •  inge@ilovemyjob.be of +32 474 434 901