Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Rita Raets

Als stichter en zaakvoerder van I ♥ my job heeft Rita Raets een missie: meer geluk creëren op de werkplek. Rita geniet van wat ze doet: mensen gelukkiger maken en zien groeien zodat ze met meer kracht in het leven en in het werk staan.

Rita heeft een passie voor mensen, een gezonde mix van levenservaring, mensenkennis en vakkennis. Zij is een innemend persoon die snel vertrouwen krijgt, een dame met een hart die op de juiste momenten ook écht zegt waar het om draait.

Ze gebruikt enkel methodieken die écht werken. De licenties die ze haalde, staan garant voor een grondige kennis. Meer dan een kwarteeuw ervaring, geschraagd door een solide, theoretische basis.

Rita deed ervaring op bij diverse bedrijven en dit aan beide kanten van de tafel: als hr-verantwoordelijke én als coach en opleider. Haar projecten zijn er allemaal op gericht om mensen binnen organisaties een plaats te geven waar ze zich goed voelen.

Sinds 2003 heeft zij haar eigen bedrijf met de mooie naam ‘I ♥ my job’. Hierdoor kan zij haar visie nog veel sterker in de wereld zetten. Het is haar bijdrage aan meer geluk in de wereld.

De talenten van Rita


De kerntalenten van Rita, coach en zaakvoerder van ‘I ♥ my job’.

  • Rita geniet van diepgaande contacten. In zulke gesprekken verdwijnt voor haar de hele wereld. Als vertrouweling weet ze een veilige context te creëren zodat mensen open durven zijn.
  • Als groeimotor geniet zij ervan om datgene te doen, waardoor er bij iemand beweging, energie en groei ontstaat. Zij ziet ook het potentieel in anderen.
  • Ze is een uitblinker die naar excellentie streeft, daar alles voor inzet en problemen snel ombuigt naar opportuniteiten.

Contacteer Rita

  • Rita ontvangt je na afspraak in het Senses Praktijkhuis in Mortsel (Sint-Benedictusstraat 47) of op haar thuisadres in de Vijverlaan 22 te Kontich.
  • rita@ilovemyjob.be of  +32 497 50 66 12