Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Header 6 (Ilovemyjob.be)
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Rita Raets

Als stichter en zaakvoerder van I ♥ my job heeft Rita Raets een missie: meer geluk creëren op de werkplek. Ze gebruikt hiervoor specifieke methodieken die écht werken. En Rita geniet van haar werk: mensen gelukkiger maken en zien groeien zodat ze met meer kracht in het leven en in het werk staan.

Wat typeert Rita?

Rita heeft een passie voor mensen, een gezonde mix van levenservaring, mensenkennis en vakkennis.
Zij is een innemend persoon die snel vertrouwen krijgt, een dame met een hart die op de juiste momenten ook écht zegt waar het om draait.
Zij inspireert en gaat voor een no-nonsenseaanpak.
Haar communicatie? Helder. Het resultaat van een kwarteeuw ervaring geschraagd door een solide theoretische basis.

De werkwijze van Rita Raets

Individuele coaching is een belangrijke methodiek die Rita inzet om belemmerende patronen te doorbreken en mensen die vast raken de nodige impulsen te geven om op een andere, prettige manier verder te gaan. Jij als individu staat centraal: met jouw talenten, passies, dromen, interesses…

Daarnaast werkt Rita met leidinggevenden. Zij hebben een sterke impact op het welzijn van hun mensen. Rita zet leidinggevenden meer in hun kracht via coaching en opleiding.

Ze gebruikt hierbij methodieken die écht werken. Rita schaaft zich permanent bij. Dit resulteert in meerdere licenties die garant staan voor een grondige kennis.

De ervaring van Rita Raets

Rita deed ervaring op bij diverse bedrijven (chemie, farmacie, diverse KMO-bedrijven) en dit aan beide kanten van de tafel: als hr-verantwoordelijke én als coach en opleider. Haar expertise is het resultaat van de vele projecten die ze in beide rollen doorworsteld heeft. Deze projecten waren er allemaal op gericht om mensen binnen organisaties een plaats te geven waar ze zich goed voelen.

Sinds 2003 heeft zij haar eigen bedrijf met de mooie naam I  my job. Hierdoor kan zij haar visie nog veel sterker in de wereld zetten. Het is haar bijdrage aan meer geluk in de wereld.

Rita ontvangt je na afspraak in het Senses Praktijkhuis in Mortsel (Sint-Benedictusstraat 47) of op haar thuisadres in de Vijverlaan 22 te Kontich.

Contacteer Rita Raets via rita@ilovemyjob.be of bel haar: +32 497 50 66 12.