Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Sociaal Engagement

Door met ons samen te werken, steunt u automatisch mensen die in minder gunstige omstandigheden leven.

Wij steunen Artsen Zonder Grenzen

Voor sommige mensen is de hulp van een externe organisatie de énige manier om te overleven. Daarom steunen wij al tientallen jaren Artsen Zonder Grenzen. Deze organisatie blijft actief in gebieden waar anderen al lang vertrokken zijn.

Wij steunen Unicef en Plan Ouders

Omdat het lot van kinderen ons raakt, steunen wij Unicef en werden we meer dan 30 jaar geleden voor het eerst Plan Ouders. Zo zagen we Oscar opgroeien in Guatemala, Francisco in Nicaragua en Carmen-Rosa in Colombia. Ons huidige Plan kind is de jonge Darwin, een guitig kereltje dat we zeker eens gaan bezoeken in Ecuador.

 

Wij steunen onze vrienden

Omdat het ons boeit te zien hoe mensen aan de andere kant van de wereld iets van hun leven trachten te maken, reisden we met onze twee kinderen de wereld rond. Rita Raets Sociaal Engagement

In Sri Lanka ontstond een mooie vriendschap met Pradeep. Zijn levensvisie en manier van (over)leven in soms alles behalve evidente omstandigheden, inspireert ons en maakt het ons mogelijk onze eigen moeilijkheden te relativeren. Een stukje van ons inkomen delen wij met hem en zijn gezin. Zo is hij in staat zijn drie kinderen te laten studeren en een huis te voorzien voor zijn gezin.

Rita Raets Sociaal Engagement 1Stukje Ecuador in huis

Blijkbaar hebben wij onze interesse voor andere culturen op onze kinderen overgedragen. Onze zoon Maarten trok op 17-jarige leeftijd naar Ecuador en kwam een jaar later terug… samen met Rafaela. Sindsdien (2006) hebben wij dagelijks een stukje Ecuador in huis.