Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Sofie Cloots

Sofie Cloots Loopbaancoach I love my job Buggenhout

Sofie houdt ervan om mensen in hun kracht te zetten. Daarbij gaat ze ervan uit dat iedereen een unieke weg heeft. Wat die weg is, is vaak niet duidelijk. Of je komt obstakels of kruispunten tegen. Dan is het fijn als iemand tijdelijk met je mee stapt. Sofie is zo iemand. Ze staat je bij in je zoektocht naar wat jij nodig hebt, wat echt bij je past en hoe jij de dingen in verandering kan brengen.

Vanuit je dromen en talenten kijk je samen naar wat de juiste vorm is voor jou. Wat wil je uitdragen in je job? Wat waren hinderpalen in je verleden? En wat zijn hefbomen voor de toekomst? Je bezieling is een belangrijk aspect. Want als je die te pakken krijgt, kan jij (opnieuw) zeggen: I love my job!

De talenten van Sofie

  • Als vertrouweling biedt Sofie een warme, veilige omgeving zodat jij helemaal jezelf kan zijn.
  • Als zinzoeker helpt ze je om verbinding te maken met je essentie om van daaruit te voelen wat de juiste connectie is met de buitenwereld en je werk.
  • Als buikdenker en ontrafelaar ziet Sofie de verschillende lagen van je verhaal. Ze helpt je om verbanden en patronen te ontdekken.
  • Als groeimotor brengt Sofie je stap per stap naar beweging en inzicht. Ze loodst je liefdevol doorheen het soms woelige proces van loopbaanbegeleiding.

Sofie heeft een eigen coachpraktijk en begeleidt groepstrajecten voor hooggevoelige mensen om krachtiger in het leven te staan. Daarnaast is ze trainer voor coaches en lesgever intuïtieve ontwikkeling. Voordien had Sofie verschillende jobs, eerst als bediende, later als leidinggevende. Daarbij zelf telkens meer richting gevend aan wat echt bij haar past. Door een brede werkervaring kent ze de voordelen en valkuilen zowel van een zelfstandig beroep als van de bedrijfswereld. Ben je hoogsensitief of gevoelig voor stress of burn-out, dan is Sofie als loopbaanbegeleider een extra troef voor jou.

Contacteer Sofie

  • Sofie ontvangt je in Buggenhout – Kasteelstraat 199 (nabij Dendermonde)
  • sofie@ilovemyjob.be of +32 468 20 90 61