Implementeer een gezond loopbaanbeleid

<img class="alignnone size-full wp-image-726" src="https://ilovemyjob pop over to these guys.be/wp-content/uploads/2013/06/Van-loopbaan-naar-droombaan-ritaraets.be_.jpg” alt=”Van loopbaan naar droombaan (ritaraets.be)” width=”1698″ height=”712″ />

Succesvolle interne mobiliteit voor jong en oud door gezond loopbaanmanagement dat is waar deze bouwsteen om draait.

Goed loopbaanmanagement creëert duurzame verbondenheid

Loopbaanmanagement draagt bij aan een grotere verbondenheid tussen jobinhoud enerzijds en passie en talent anderzijds. Dit zorgt voor gemotiveerde medewerkers. We bieden deze bouwsteen aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Particulieren kunnen gebruiken van loopbaancheques.

Hoe kunnen wij bedrijven helpen?

Dit zijn onze services in het kader van een professioneel aangepakt loopbaanbeleid:

  • Individuele loopbaanbegeleiding
  • Teamworkshops
  • Opleiding van interne loopbaancoaches
  • Uitwerken van een loopbaanconcept op maat van uw bedrijf
  • Korte bewustwordingssessies voor directie en management

Resultaten na onze interventie:

Leidinggevenden en medewerkers die zich meer bewust zijn van hun natuurlijke talenten, hun competenties en hun groeipotentieel. Zij hebben ook oog voor hun grenzen. Daardoor kunnen ze realistische loopbaankeuzes maken en met meer passie aan de slag gaan. Dergelijke medewerkers vormen de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. Ze doen spontaan méér dan wat u vraagt.

Uw organisatie kan een betere match maken tussen enerzijds haar noden op vlak van talenten en competenties en het aanwezige potentieel.De nodige acties op vlak van interne mobiliteit, opleiding en aanwerving kunnen genomen worden.

Loopbaancoaching voor particulieren

Rita Raets begeleidt particulieren om, vanuit hun diepste wensen en hun talenten, bewuste loopbaankeuzes te maken. We kaderen deze keuze in het groter geheel van het leven. We gaan samen op zoek naar antwoorden op volgende vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik.

U kunt met loopbaancheques bij ons terecht. Hiervoor werkt Rita Raets samen met Attent voor Talent en The Future Alliance.

Resultaten na onze interventie:

Veel van mijn klanten slagen erin na een loopbaanbegeleidingstraject meer plezier te beleven in hun werk en opnieuw het beste van zichzelf te geven. Ze blijven in dezelfde job en slagen erin om daar fundamentele veranderingen aan te brengen. Of ze veranderen van job. Ze maken in ieder geval bewuste keuzes. Bekijk de getuigenissen van particulieren.

Implementeer een gezond loopbaanbeleid is één van de 6 bouwstenen. Bekijk ook zeker de andere bouwstenen, de getuigenissen en de cases en bouw samen met Rita Raets aan uw duurzame organisatie.