, ,

Wat is de beste beslissing die je nam in 2018?#eindejaarsvragen die er echt toe doen (4)

Oer de beste beslissing die loopbaancoach Fien nam in 2018

Eindejaarsvraag 4:

Wat is de beste beslissing die je nam in 2018?

Onze loopbaancoach Fien voelde het weer kriebelen… 

Fien Raveschot, loopbaancoach bij I Love My Job

Sinds twee jaar ben ik als zelfstandige aan de slag. Na wat reflectie- en puzzelwerk sluit mijn werkweek momenteel prima aan bij wat ik vandaag nodig heb om te komen tot voldoening en werkplezier!

Toch kriebelde het de afgelopen maanden. Na deze kriebel vastgepakt en onderzocht te hebben, blijkt dat ik te weinig tijd en ruimte maak voor één van mijn belangrijke noden: namelijk mijzelf voeden door kennis en nieuwe inzichten. Of het nu via een opleiding, zelfstudie of via een goed boek is, als ik me verdiep in mijn favoriete thema’s doet dat altijd deugd. Ik krijg dan weer creatieve ideeën. En als ik creatief kan zijn, ben ik op mijn best.

Dus heb ik enkele weken terug besloten om wat opzoekwerk te doen rond een aantal opleidingen en voor 2019 heb ik op regelmatige basis enkele zelfstudiedagen geblokkeerd!

 

Fijne vooruitzichten!

 

Fien Raveschot
Loopbaancoach en I love my job-architect

Wat is jouw beste beslissing van het afgelopen jaar?