Leer mediteren met begeleiding

Wil je experimenteren met meditatie? Gaf je meditatie al eens een kans? Loop je vast op het uitbouwen van een meditatie routine? 

Het ligt niet aan je motivatie of discipline. Maar aan je plan van aanpak en de tools die je voor handen hebt. Met de juiste strategie en ondersteuning kan iedereen een consistente meditatie routine ontwikkelen. Stel je voor dat je elke dag begint met een helder hoofd en je je minder opjaagt in externe factoren?

Dit impactvol traject van Stijn Heymans legt samen met jou een unieke puzzel om tot een meditatie routine te komen die 100% bij je past. 

Via I love my job krijg je maar liefst 10% korting op zijn traject!

Vermijd een jarenlange zoektocht zonder resultaat

Vele deelnemers aan het traject geven aan dat ze al een jarenlange zoektocht achter de rug hebben om een meditatie routine uit te bouwen. De meditatie voordelen zijn duidelijk, ze willen een routine, maar meerdere dagen achter elkaar mediteren blijkt moeilijker dan gedacht… 

  • Weet je niet of je het “goed doet”?
  • Heb jij weinig tijd
  • Verlies je je motivatie?
  • Heb je onvoldoende kennis/techniek?
  • Vind je het lastig om stil te zitten?

Dit traject begeleidt jou in de uitbouw van een meditatie routine die voor jou haalbaar is. Het traject is ontworpen voor mensen mét en zonder meditatie ervaring. Wanneer je al meditatie ervaring hebt, kan je je huidige practice verdiepen. Het traject gaat voor een echte integratie in je dag. ​

Ontdek het traject van Stijn Heymans

I love my job werkt samen met Stijn Heymans. Als ervaringsdeskundige begeleidt hij je efficiënt en doeltreffend naar je droomleven via meditatie, 1-1 coaching en energiewerk.

Via I love my job krijg je maar liefst 10% korting op zijn traject! Ontdek het snel! 

Login

U bent ingelogd.