johan claus coach voor teams

Coaching en workshops voor optimale teams

Goed samenwerken en een gezonde teamdynamiek zijn cruciaal om jouw bedrijf toe te laten mooie resultaten te boeken. Onze coaches begeleiden jouw teamleden in groep (met workshops of begeleidingstrajecten) of individueel naar verbindend samenwerken en naar stressbestendigheid en dat vanuit kracht en zelfvertrouwen

 

 

energiebalans burnout teams i love my job whitepaper cta small

 

Haal het beste in uw teams naar boven

Via coaching en opleiding vergroten wij het persoonlijk meesterschap van medewerkers en leidinggevenden. Zo helpen we u om het beste in uw mensen naar boven te brengen. Onze methodieken: 

  • Verbindende communicatie®: dit werkt veel dieper dan de klassieke communicatietechnieken.
  • Talenten inzetten: wie zijn talenten ten volle kan uitspelen, ervaart werken niet als een opgave maar als een portie plezier. Het is dan ook belangrijk te achterhalen waar medewerkers écht warm van lopen.  
  • LIFO®-methode: deze methode creëert inzicht in gedrag van mensen en in hun onderliggende drijfveren. Daardoor krijg je een beter klimaat voor teamwerk, voor doeltreffende besluitvorming en voor effectieve probleemoplossing.    
  • Kernkwadranten®: dit model verduidelijkt op niet-confronterende wijze wat ieders sterke eigenschappen zijn, waar je ‘allergisch’ op reageert, welk ‘valkuilgedrag’ je vertoont en wat ieders ‘uitdagingen’ en concrete verbeterpunten zijn. 
  • NLP: reikt je concrete manieren aan om beter met anderen te communiceren en samen te werken. Je wordt je bewust van automatismen (patronen) in denken, voelen en doen. Wat waardevol is, koester je. Wat je hindert, kan je veranderen. Zo creëer je opties en keuzevrijheid. 
  • Positieve psychologie: je leert vooral kijken naar wat wél werkt, eerder dan te focussen op problemen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang inspiratie van I love my job.

Welke thema's interesseren jou

Laten we kennismaken

Wij doen graag een kennismakingstelefoontje. Het is gratis en zo voel je meteen of het klikt

Contacteer mij

Wat zijn de woorden die I love my job typeren?

  • Krachtig. Wij zetten mensen, teams en organisaties in hun kracht. Samen zoeken we waar wél energie zit, waar goesting voor is, wat wél mogelijk is, … Dit geeft mensen een boost waardoor ze stappen zetten, vanuit kracht en zelfvertrouwen.
  • Diepgaand. Wij vergroten inzicht op een diep niveau: talenten, waarden, behoeften, passies, interesses, goesting, verlangens, … En evenzeer valkuilen, angsten, uitdagingen, saboteurs, …  Daar gaan we mee aan de slag. Zo realiseren we diepgaande en duurzame verandering zowel individueel als in teams.
  • Puur. Wij doen waar we in geloven en waar we expert in zijn. En we doen het met veel goesting. Zo blijven we trouw aan onszelf en inspireren we door onze bezielde manier van werken. Wij kiezen voor authenticiteit en helpen anderen op hun weg daar naartoe. Want dat is waar iedereen naar verlangt: puur zichzelf mogen zijn.
  • Warm. Wij werken met mensen op momenten dat het minder goed gaat. Wij weten veiligheid en warmte te creëren zodat mensen in alle eerlijkheid naar zichzelf en situaties kunnen kijken. Wij weten om te gaan met kwetsbaarheid en deze om te buigen naar moed om stappen te zetten.

Interesse? Maak een afspraak

Succesvolle samenwerkingen

Eneco-Coaching-begeleiding-stress-leadership-teamwerking-i-love-my-job
alpro-Coaching-begeleiding-stress-leadership-teamwerking-i-love-my-jobTotal-Coaching-begeleiding-verbindende-communicatie-stress-leadership-teamwerking-i-love-my-job

Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.