perfectionisme-coaching-marcel-hendrickx-rita-raets-i-love-my-job

Perfectionisme echt aanpakken

Perfectionisme heeft niets te maken met goede prestaties. Het is niet hetzelfde als zorgen voor kwaliteit of voor anderen. Perfectionisme is de ‘te-modus’: te goed willen doen, te veel werken, te moeilijk kunnen kiezen, te sterk structureren, te veel pleasen. Perfectionisme is de schadelijke ‘te’, die jou ongelukkig en moe maakt. Het leidt tot burn-out en andere ziektes.

Wil jij jezelf bevrijden van ‘perfectionisme’ of ‘bevestigingsdrang’? Wel, dat is mogelijk.  

Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme’ of OCP® kan jou helpen om je te bevrijden van dit lastige en zware patroon. 

Bevrijd jezelf van perfectionisme

Ben jij ook zo moe van al dat moeten? Wil je stoppen met ‘pleasen’ en jezelf eindelijk de plaats geven die je verdient?

Wil je met meer vertrouwen in het leven staan, je vrijer voelen om op te komen voor wat jij wil? Wil je echt genieten van alle mooie dingen die je doet en meer innerlijke rust vinden?

Dan kan ‘Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme’ of OCP® jou helpen. Het is een krachtige methodiek die je bevrijdt uit de valkuilen van perfectionisme. Dankzij deze methodiek verandert jouw dwangmatig ‘moeten’ in een prettig ‘willen’ en ‘kunnen’.

Weet jij niet zeker of jij je laat leiden door perfectionisme? Ontdek de symptomen van perfectionisme. 

De OCP-methodiek is een krachtige interventie. Alleen gecertificeerde perfectionismecoaches, opgeleid door het Ontwikkelingsinstituut, mogen deze methodiek toepassen. In Antwerpen, Mortsel en Lier vind je de gecertificeerde coaches van I love my job. Wij coachen ook online.

Ontdek hier alles over OCP®.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Wij doen graag een kennismakingstelefoontje. Het is gratis en zo voel je meteen of het klikt.
Ja, contacteer me

Hoe omschrijven klanten onze coaches?

  1. warm: we werken verbindend, van mens tot mens
  2. diepgaand: we gaan tot de kern en realiseren diepgaande en duurzame verandering
  3. krachtig: wat we doen zorgt voor groei en beweging vanuit kracht en zelfvertrouwen
  4. puur: wij inspireren door onze pure, authentieke en bezielde manier van werken

Coachen van perfectionisme in bedrijven

Bedrijven hebben doorgaans graag ‘perfecte’ medewerkers: zij geven nooit op en gaan pas naar huis als het werk gedaan is. Het zijn gemakkelijke medewerkers, want ze zeggen nooit neen. Tenzij het hen echt te veel wordt, dan kunnen ze serieus door hun dak gaan. 

Perfectionisme is schadelijk. Het leidt tot burn-out en andere ziektes. Laat het niet zover komen. Zorg ervoor dat uw leidinggevenden perfectionisme herkennen en leer hun om er gepast op te reageren. 

Hoe kunnen wij u helpen? 

  • met lezingen over perfectionisme
  • met individuele coaching

Wat zeggen onze klanten?

Dankzij de perfectionismecoaching  heb ik eindelijk een plaats kunnen geven aan die irrationeel strenge gedachtepatronen over mezelf. Zij beheersen mijn leven niet meer. Ik hoor ze nog, maar beslis zelf of ik er iets mee doe. Ik heb meer vrijheid, schuif mezelf niet meer aan de kant en verlies geen energie meer aan nodeloos piekeren. Rita wist me op de juiste manier te begeleiden.

~ Sébastien

Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.