talentontwikkeling-i-love-my-job

Teams stressbestendig maken

I love my job ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en teams om stress en burn-out te voorkomen en aan te pakken. Zodat er voldoende gezonde stress is om het werkleven aangenaam en uitdagend te houden. Zodat er evenwicht is, wat werknemers gelukkig maakt én ze toelaat om te werken vanuit hun talenten en met goesting.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kies dan voor onze begeleiding. Te veel bedrijven verliezen medewerkers door overmatige stress en uitval met diagnose burn-out.

Hoe helpt ‘I love my job’ stress en burn-out te bestrijden?

Het liefst van al, doen we aan preventie via lezingen en workshops. Is er al overmatige stress, dan pakken we die aan in individuele gesprekken. Als medewerkers uitvallen met diagnose burn-out, dan vraagt dat een specifieke individuele begeleiding richting re-integratie. 

Bekijk ons programma in detail.

 

energiebalans burnout teams i love my job whitepaper cta small

Workshop voor medewerkers

In een actieve workshop geven we medewerkers inzichten in de mechanismen van stress. We reiken ook handvaten aan, zodat ze concreet verder kunnen.

Na onze workshops hebben medewerkers volgende inzichten:

  • Ze weten wat hun stressmechanisme in gang zet of houdt
  • Ze weten hoever ze van een burn-out afstaan
  • Ze zijn zich beter bewust van hun energiebalans – en of die in balans is
  • Ze herkennen ongezonde stress bij zichzelf en bij anderen
  • Teamleden kunnen beter voor elkaar zorgen
  • Ze hebben beter zicht op de stressbronnen die ze als team kunnen aanpakken

Bovendien hebben ze een keuze gemaakt uit de vele praktische tips en oefeningen die ze zullen toepassen

Combinatie van groepssessies en individuele gesprekken

Een combinatie van groepssessies en individuele gesprekken heeft al bewezen een héél effectieve aanpak te zijn. Zo krijgen medewerkers die veel stress ervaren en dit willen aanpakken de mogelijkheid om hun persoonlijke situatie te bespreken met een deskundige coach.

Voorbeeld:

  • groepssessies gespreid over één of twee halve dagen;
  • aangevuld met één of meerdere individuele coachgesprekken voor medewerkers die veel stress ervaren en dit willen aanpakken

Wij gebruiken methodieken die écht werken. Onze I love my job coaches zijn erkend door de Vereniging van Erkende stress-, burn-out en re-integratie coaches.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Ja, contacteer me

Wat zeggen onze klanten?

“De coaching heeft mij heel veel inzichten opgeleverd en mij de kracht gegeven om opnieuw te starten op mijn job, nadat ik enkele maanden thuis was met diagnose burn-out. Ook op persoonlijk vlak hebben de sessies, eerst voor perfectionisme en nadien voor loopbaanbegeleiding, tot heel wat inzichten geleid. Ik kan ‘I love my job’ echt aanraden! Ik vond de samenwerking enorm positief. Ik had zowel met Ilona als met als Rita direct een klik. De heel open en respectvolle communicatie, het gevoel dat zij mij helemaal begrepen: dat was heel fijn!”

Jana V.

Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.