loopbaanbegeleiding_carriere_IlonaPlichart_ilovemyjob_talentenkaarten

Wil jij elke dag met goesting werken?

Kies dan voor een loopbaantraject bij I love my job en breng meer geluk in jouw leven.

Wij coachen werknemers, ambtenaren, zelfstandigen en kmo-zaakvoerders om opnieuw goed te voelen wie ze zijn, waar ze energie van krijgen en hoe ze meer plezier vinden in hun werk.

De uitkomst? Meer geluk in je leven én je werk, door een beter begrip van wie je bent en wat je wil.

 

Is loopbaancoaching iets voor jou? Maak gratis kennis met een coach uit jouw buurt. 

Boek hier jouw GRATIS intakegesprek

 

 

 

Herken je deze situaties?

Wij begeleiden werknemers, zelfstandigen, ambtenaren en kmo-zaakvoerders, die dit herkennen: 

 • je haalt onvoldoende energie uit je werk
 • je wil ander werk maar hebt geen idee wat
 • je wil een betere work-life balans
 • je wil niet in een burn-out terechtkomen
 • je wil meer in jezelf geloven
 • je wil beter weten wat je graag doet
 • en waar je al je talenten kan inzetten
 • je bent niet meer 100% gelukkig met je werk 

Dan zal een loopbaantraject bij I love my job jou vooruithelpen.

De uitkomst van begeleiding bij I love my job?

Het levert je meer geluk op in je leven en in je werk. Geluk dat je krijgt door een beter begrip van wie jij bent en wat jij wil. Met dit puur en diepgaand inzicht maken we samen een krachtig stappenplan:

 • Welke talenten zou je nog sterker kunnen inzetten en hoe doe je dat
 • Wat zijn jouw basiswaarden en hoe kan je deze hanteren als voorwaarden
 • Waar haal je energie uit en hoe vertaal je dit in jouw job 
 • Wat kan je veranderen in jouw handelingen en gewoontes
 • Welke omgevingsfactoren kan je zelf beïnvloeden

Stap per stap helpen we jou naar meer inzicht in je energieke, veerkrachtige, pure en gelukkige zelf. Zo kan ook jij opnieuw keuzes maken die écht bij jou passen. 

Boek jouw intakegesprek

Wil je graag een loopbaantraject starten?

In een eerste gratis intakegesprek leer je de coach uit jouw buurt kennen en stemmen jullie onderling af of loopbaanbegeleiding een antwoord kan bieden op jouw vraag.

Boek hier jouw GRATIS intakegesprek

En met loopbaancheques is dit heel betaalbaar

Als je voldoet aan de voorwaarden, kan jij jouw loopbaancheques gebruiken voor loopbaancoaching. Deze 2 cheques kosten samen amper 90 Euro voor 7 uur begeleiding. Je kan de 2 cheques apart inzetten.  

I love my job is door de Vlaamse Overheid erkend als een kwalitatief loopbaancentrum. Bij ons kan je dus betalen met de loopbaancheques.    

Wil je weten of je aan de voorwaarden voldoet? Check de website van de Vlaamse Overheid of van VDAB

 

Zaakvoerder Dimitri Baeten over de loopbaancheques:

Met de ‘loopbaancheques’ geeft de overheid aan iedereen de kans om even stil te staan bij je loopbaan en hoe het vervolg er moet uitzien. Mijn ervaring met het traject bij ‘I love my job’ was zo boeiend dat ik binnen mijn bedrijf mijn medewerkers heb aangeraden om dit ook te doen. Niet twijfelen, gewoon doen!

Wat typeert onze werkwijze?

Onze loopbaancoaches luisteren met oprechte interesse naar jouw verhaal, ze stellen veel vragen, reflecteren samen met jou, geven hun mening. Zo ontdek je gaandeweg hoe jij gelukkig(er) wordt in jouw werk. 

Je krijgt beter zicht op je talenten en sterktes, op wat voor jou belangrijk is, waar jij naar verlangt. Het wordt gaandeweg helder wat je echt wil op werkgebied. Samen vertalen we dit in concrete functies die goed bij jou passen en zetten jou eventueel op weg met jouw CV. Zo kom jij dichter bij een gelukkig(er) werkleven.   

Wil je proeven van onze manier van werken? In onze podcast over ‘Loopbaanbegeleiding’ lichten we onze aanpak uitgebreid toe. Luister hier!

Boek hier jouw GRATIS intakegesprek

Wat zeggen onze klanten?

“Een tijd geleden was ik niet gelukkig op het werk. Ik begreep echter zelf niet goed wat er aan de hand was. Zo’n mooie baan, zo’n mooie firma, zo’n fijne collega’s… Toch was er iets wat niet klopte in het plaatje. Ik besloot om loopbaanbegeleiding te volgen bij I love my lob. Nadat we hadden gewerkt rond de talenten heeft het nog wat moeten rijpen, maar uiteindelijk was het zo duidelijk wat er moest gebeuren dat ik niet meer te houden was. Weg gouden kooi, op naar een gouden toekomst! En nu kan ik vol overtuiging zeggen : het gaat werkelijk FANTASTISCH met mij! Ik heb nu een job die me de uitdaging geeft die ik nodig heb én die perfect te combineren is met mijn gezin. Wat een verademing! Het geeft me zoveel energie en zoveel ruimte in mijn hoofd om nog tal van zaken te bedenken die ik wil ondernemen. Ik ben zo dankbaar.” – Nele VC

 

Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.