individueel-leiderschapstalent-i-love-my-job

Leidinggevenden ondersteunen

Leiders en zaakvoerder bijstaan om krachtig en vol vertrouwen hun rol op te nemen, staat centraal in onze aanpak. I love my job begeleidt leiders en zaakvoerders, zodat zij opnieuw met energie en goesting hun uitdagingen vorm geven en hun teams mee krijgen.  

Investeer in leiderschap

Met goesting werken is een gedeelde verantwoordelijkheid. Medewerkers moeten daar grotendeels zelf voor zorgen. Daarnaast hebben leidinggevenden een grote impact op het welbevinden van hun mensen. Investeren in leiderschap is dan ook een must voor elke organisatie en elk bedrijf.

Want alleen uitzonderingen worden geboren als leider. De meeste leidinggevenden leren hun vak met vallen en opstaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke thema's interesseren jou

Laten we kennismaken

Wij doen graag een kennismakingstelefoontje. Het is gratis en zo voel je meteen of het klikt

Bel me

Wat zijn de woorden die I love my job typeren?

  • Krachtig. Wij zetten mensen, teams en organisaties in hun kracht. Samen zoeken we waar wél energie zit, waar goesting voor is, wat wél mogelijk is, … Dit geeft mensen een boost waardoor ze stappen zetten, vanuit kracht en zelfvertrouwen.
  • Diepgaand. Wij vergroten inzicht op een diep niveau: talenten, waarden, behoeften, passies, interesses, goesting, verlangens, … En evenzeer valkuilen, angsten, uitdagingen, saboteurs, …  Daar gaan we mee aan de slag. Zo realiseren we diepgaande en duurzame verandering zowel individueel als in teams.
  • Puur. Wij doen waar we in geloven en waar we expert in zijn. En we doen het met veel goesting. Zo blijven we trouw aan onszelf en inspireren we door onze bezielde manier van werken. Wij kiezen voor authenticiteit en helpen anderen op hun weg daar naartoe. Want dat is waar iedereen naar verlangt: puur zichzelf mogen zijn.
  • Warm. Wij werken met mensen op momenten dat het minder goed gaat. Wij weten veiligheid en warmte te creëren zodat mensen in alle eerlijkheid naar zichzelf en situaties kunnen kijken. Wij weten om te gaan met kwetsbaarheid en deze om te buigen naar moed om stappen te zetten.

Maak een afspraak

Succesvolle Samenwerkingen


Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.