individueel-leiderschapstalent-i-love-my-job

Een beter leider worden

Goede leiders zorgen voor tevreden medewerkers en schitterende resultaten. Daarom is het cruciaal om leidinggevenden de nodige ruimte te geven, zodat zij hun leiderschapsskills kunnen vergroten.

Onze coaches zetten hun expertise in voor uw leidinggevenden.

Individuele trajecten voor managers

U kan ervoor kiezen om uw leidinggevende individueel te laten coachen door ‘I love my job’. Zo kunnen we vanaf de start werken met de specifieke situatie en de specifieke behoeften van de leidinggevende. Het resultaat is meteen te merken op de werkvloer.

Wij luisteren eerst zeer goed naar de coachingsvraag en stemmen onze aanpak hierop af. Van de leidinggevende verwachten wij openheid om in alle eerlijkheid naar zichzelf te kijken.

Dit gebeurt in nauw overleg met de onderneming. Er is terugkoppeling op elk moment dat we het nodig achten. Wat wij terugkoppelen, stemmen wij altijd zorgvuldig af met de leidinggevende die we coachen. Vertrouwelijkheid binnen transparantie is gegarandeerd. 

Onze coachingsmethodiek is een afwisseling van zelfanalyse, reflectie, echte cases bespreken, nieuw gedrag oefenen, nieuwe inzichten verankeren, de praktische toepassing begeleiden.

Hoe werken onze coaches?

  1. krachtig: wat we doen zorgt voor groei en beweging vanuit kracht en zelfvertrouwen
  2. diepgaand: wij gaan tot de kern en realiseren diepgaande en duurzame verandering
  3. puur: wij inspireren door onze pure, authentieke en bezielde manier van werken
  4. warm: wij werken verbindend, van mens tot mens, en in vertrouwen

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

De I love my job coaches kunnen mensen tot inzichten brengen in de complexe wereld van leidinggeven. Dankzij hun inzicht, ervaring en talent slagen ze erin om zelfs bij ervaren mensen de motivatie te verhogen of te herwinnen. Een welkome verademing voor elke manager voor wie het geestelijk welzijn van zijn ondergeschikten belangrijk is.

– Ivan De Donder, Head of production & maintenance – Stora Enso Lumipaper nv

Bekijk alle getuigenissen

Login

U bent ingelogd.