A perfect day op 18 september

Met veel goesting aan het werk door in te zetten op talenten en komaf te maken met perfectionisme. Volg de workshop op 18 september tijdens “A Perfect Day”.

Er gebeuren hele mooie dingen wanneer je leeft vanuit jouw talenten premarin medication.

Talenten zitten in je genen. Ze zijn van nature aanwezig. Je gebruikt ze graag en het gaat haast vanzelf. Activiteiten waarbij jouw talenten aangesproken worden, geven energie. Het laadt je batterijen op.

Hoe zou jouw leven eruit zien, mocht je vooral vanuit jouw talent en passie kunnen leven en werken. Dit veronderstelt een degelijke zelfkennis. Waar ben jij van nature goed in? Wat boeit jou? En eens je weet waar jouw passie ligt, de moed hebben om erachter aan te gaan

Soms moet je jezelf eerst bevrijden van perfectionisme om hier voluit voor te gaan.

Je niet laten tegenhouden door de innerlijke stem die beweert dat je het niet kan. Want die stem liegt. Dat je wel weg wil van jouw huidige werk maar steeds opnieuw twijfelt of het wel wijs is om zekerheid op te geven. Er moet immers brood op de plank komen. Niet durft in gesprek te gaan met je huidige werkgever over hoe jij de dingen ziet, uit angst voor een conflict. Niet durft te solliciteren uit angst voor afwijzing. En dus blijf je doorgaan in een situatie die helemaal niet meer bij jou past. Je gaat steeds meer piekeren. En je blijft over je grenzen gaan. Tot jouw lichaam het opgeeft en je dwingt te stoppen.

Tijd om over jezelf te reflecteren

Even stoppen, stilstaan bij hoe de dingen nu lopen en hoe je het graag zou hebben. En actie nemen richting droomleven en droomjob.

Een combinatie van loopbaanbegeleiding en perfectionismecoaching brengt je dichter bij een gelukkig leven

Het brengt je dichter bij jouw kern: wie jij écht bent en wat jij daarmee wil aanvangen in jouw leven. Zonder uit verbinding te gaan met anderen. De gecombineerde methodiek helpt je om hulpbronnen in jezelf aan te boren zodat je de film van jouw leven helemaal kan waarmaken. Hoe dat precies in zijn werk gaat, vertellen Rita Raets en Nele Oelbrandt vanuit hun persoonlijke ervaring.

Als “I my job architecten” hebben Rita en Nele een missie

Ze willen voor zoveel mogelijk mensen het leven op het werk (en daarbuiten) zinvol en plezierig maken. Ze gebruiken specifieke methodieken die écht werken. Loopbaanbegeleiding en perfectionisme coaching zijn daar voorbeelden van.

Bekijk de getuigenissen van mensen die reeds een traject bij I love my job hebben doorlopen.

Rita en Nele maken deel uit van een netwerk van professioneel opgeleide coaches

Zij verbinden zich via Het Ontwikkelingsinstituut (HOI) waar ze zijn opgeleid. HOI gelooft dat de wereld vandaag nood heeft aan mensen en organisaties die hun verantwoordelijkheid opnemen om, vanuit hun eigen ontwikkeling en authenticiteit, bewust een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een duurzame wereld en toekomst. Door met hen samen te werken, bouw je mee aan een maatschappij waar welvaart en welzijn hand in hand gaan.

Kom jij op 18 september naar A Perfect Day om kennis met ons te maken?

Schrijf je direct in, want de plaatsen zijn beperkt. Vorig jaar hebben we een heel aantal geïnteresseerden moeten weigeren. Wie er wél bij was, heeft genoten van een heerlijke dag op een mooie plek met boeiende mensen en is geïnspireerd naar huis gegaan.