Groot nieuws: I love my job verandert van eigenaar

We hebben groot nieuws: I love my job verandert van eigenaar. Vanaf 10 oktober staan Els Minner en Leen Lievens van ‘A room without a roof’ aan het roer. Jullie krijgen dus een nieuw aanspreekpunt en dat is het enige wat wijzigt.

Ons team van ervaren coaches blijft. Evenals de warmte en veiligheid die wij weten te creëren, de diepgaande en krachtige methodieken die we hanteren en de puurheid en authenticiteit van waaruit we werken.

Waarom de vlag wijzigen als de inhoud onveranderd blijft? Het heeft allemaal met mezelf te maken. Sinds februari ontvang ik centen waar ik niets voor hoef te doen, dat heet een ‘pensioenuitkering’. Het geeft mij een dubbel gevoel, alsof ik er nog niet aan toe ben. Tegelijk voel ik dat er allerlei boeiende zaken staan te dringen. Ze vragen ruimte en die ruimte creëer ik o.a. door I love my job in nieuwe, zorgende handen te geven.

‘A room without a roof’ met Els Minner aan het stuur is een goede keuze. Met heel veel dank aan Corinne Thijs – een verbinder pur sang – om ons in contact te brengen. Els en ik hebben verschillende gesprekken gehad om te toetsen of we wel bij elkaar passen. En telkens was onze conclusie na een gesprek rond een bepaald topic: ‘Waarom hebben wij elkaar niet eerder gevonden?’. Omdat de tijd niet rijp was, nu wel, voor allebei.

Ik verlaat I love my job met een warm en dankbaar hart. Dankbaar voor alle energieën die ik doorheen de jaren heb mogen delen met zoveel mooie mensen en zoveel organisaties. Zowel opdrachtgevers (grote organisaties, KMO’s, particulieren), als collega’s (wat een warm, professioneel 12-koppig I love my job-team!), met partners, met collega experten, … Ook vele mooie en inspirerende plekken mogen ontdekken. Inspireren en geïnspireerd worden is het key word  waar ik heel erg dankbaar voor ben.

 

 

Vorige week nam ik officieel afscheid van mijn team. Catherine Carton organiseerde een dankbaarheidsritueel in haar mooie Kleimolen in Opwijk, het was de ideale plaats. Iedereen van het team gaf op zijn/haar unieke manier uitdrukking aan wat zij meenemen uit de samenwerking, wat het hen gebracht heeft, waar ze dankbaar voor zijn. Ontroerend mooi. Een koestermoment.

 

 

’Wat ga jij nu doen, Rita?’ is een vraag die ik de laatste tijd vaak krijg. Wel, in eerste instantie genieten van het gevoel om eens ‘geen professionele verantwoordelijkheid’ te moeten dragen. Ik had op 21-jarige leeftijd een contract op zak nog voor ik mijn diploma had en ben sindsdien nooit gestopt met werken. Ik wil heel graag voelen hoe het is om geen professionele verantwoordelijkheid te moeten afleggen (incl BTW-aangifte, facturen, offertes, audits, … 😊).

Daarnaast wil ik genieten van het exploreren vooraleer ik kies wat te doen en dat in erg ruime zin. Ik sta voor héél veel dingen open en suggesties zijn welkom:

  • meewerken aan de uitbouw van de CSA-zelfpluktuin op wandelafstand van mijn huis (gezonde voeding, korte keten, wroeten in de aarde, …);
  • collega’s ondersteunen die krachtplekken aan het uitbouwen zijn in Zeeland, de Vlaamse Ardennen, …;
  • taal gebruiken om inburgering te bevorderen via bv. ‘samenlezen’;
  • buitenlandse opdrachten doen voor humanitaire organisaties en zo op boeiende plekken komen;
  • meer tijd doorbrengen op onze eigen krachtplek in de Ardennen: we verhuren als we er zelf niet zijn, zie www.aroofwithaview.be;
  • elke dag naar de yoga;
  • meer afspreken met boeiende mensen en dit combineren met een leuke activiteit (museumbezoek, concert, stad bezoeken, …);
  • meer tijd voor de kinderen en de twee kleinzoons;
  • mijn partner steunen in zijn uitdagend traject;

Je leest het: er staat veel te wachten om ruimte te krijgen.

Ik dank jullie, trouwe lezers van onze nieuwsbrief, voor de vele jaren prettige samenwerking. Blijf beroep doen op I love my job, zij doen zo’n mooi werk.

Het ga jullie goed!

Heel veel liefs
Rita Raets

 

Terug naar overzicht