Room Without a Roof breidt aanbod verder uit door overname loopbaancentrum

Room Without a Roof neemt loopbaancentrum ‘I love my job’ van Rita Raets over en breidt daarmee de dienstverlening verder uit. Naast de ondersteuning van werkgevers rond een strategisch opleidingsbeleid, het uitrollen van opleidingsplannen, het begeleiden van (digitale) change en het ontwerpen en geven van trainingen en workshops kunnen werknemers vanaf nu ook rechtstreeks bij Room Without a Roof terecht voor loopbaanbegeleiding en individuele coaching.

 

Leen Lievens en Els Minner – I love my job

 

Opstap naar een breed coachingsaanbod rond persoonlijke groei

“Onze diensten richtten zich tot nu toe alleen op de werkgevers. Sinds kort kunnen werknemers en zelfstandigen met loopbaancheques nu ook rechtstreeks bij ons terecht. Via I love my job krijgen ze op die manier toegang tot een veel ruimer aanbod aan coaching en opleidingen rond persoonlijke groei, leiderschap en digitale tools”, legt Leen Lievens, Managing Partner van I love my job uit.

“Vanuit wetenschap weten we dat coaching, mentoring en persoonlijke begeleiding een accelerator zijn voor persoonlijke groei en levenslang leren. Deze expertise bouwden we dus graag verder uit binnen binnen onze dienstverlening”, Els Minner, founder van Room without a roof.

 

Via persoonlijke groei naar bedrijfsgroei

Els Minner: “Met I love my job als vijfde merk onder de Room Without a Roof-koepel breien we een logisch vervolg aan ons verhaal rond persoonlijke ontwikkeling en levenslang leren. Ons doel is om het potentieel van mensen maximaal te benutten. Zodat medewerkers zich op hun best voelen en bedrijven daardoor succesvoller worden.”

 

Professionele ondersteuning van de coaches

De overname van I love my job door Room Without a Roof is niet alleen een opsteker voor jou als klant. Ook de 12 coaches die overstappen winnen erbij. Want onder het motto practice what you preach is Room Without a Roof een speelterrein voor de eigen medewerkers om te experimenteren, te leren en samen te werken, en zo nog verder te groeien in wat ze graag doen.

 

Leading ladies met groeiambitie

Ondernemend zijn ze zeker, Leen Lievens en Els Minner, de leading ladies achter Room without a roof en I love my job. In 8 jaar tijd bouwden ze samen aan een groeiverhaal waarbij ze de ontwikkeling van hun teamleden centraal zetten, met als doel om hun organisaties te laten groeien. En daar zijn ze succesvol in! Room without a roof biedt een unieke dienstverlening in Vlaanderen en Nederland op vlak van Persoonlijke ontwikkeling en Learning & Development binnen organisaties. “I love my job is vandaag een volgende stap in ons groeiverhaal. En aangezien er geen grens zit op persoonlijke groei, zien we onze teams in de toekomst nog heel wat succesverhalen schrijven”, aldus Els Minner.

 

Neem je graag contact op met Leen en/of Els? Dat kan via hallo@ilovemyjob.be.

 

Terug naar overzicht