Getuigenis: leer jezelf in alle vertrouwen opnieuw kennen dankzij loopbaanbegeleiding

Hoe ervaren klanten loopbaanbegeleiding bij I love my job? We laten hen aan het woord. Cindy, management assistant, volgde een traject loopbaanbegeleiding bij ons en zij vertelt.  

Tijdens de behandeling van mijn burn-out werd ik door mijn psycholoog voor een traject loopbaanbegeleiding doorverwezen naar I love my job, waar ik bij Ilona terechtkwam. Met lood in de schoenen ging ik het eerste gesprek met haar aan. Ik wist niet goed waar ik me aan mocht verwachten en waarschuwde Ilona ook meteen dat ik als compleet doorgeslagen ‘people pleaser’ niet meer goed wist wie ik echt was, en dat ik bang was dat ik ook haar naar de mond zou praten.

Ilona wist me gelukkig metéén op mijn gemak te stellen en gaf me het gevoel dat ik alles kwijt kon bij haar, dat ik alle twijfels mocht uiten en dat we zo snel of zo traag vooruit konden gaan als ik zelf wou. En vooral: als perfectionismecoach wist ze de juiste vragen te stellen en de juiste (al dan niet gevoelige) snaren te raken om me stof tot nadenken te geven en heel snel al tot waardevolle inzichten te doen komen. We zijn die samen blijven uitdiepen, en ik kan vandaag oprecht zeggen dat ik mezelf dankzij Ilona opnieuw heb leren kennen en vertrouwen, dat ik mijn krachten en talenten heb leren zien én ook heb leren waarderen (mét hun valkuilen).

Het werd heel snel heel duidelijk voor mij dat ik niet meer terug wou naar mijn werkgever, omwille van zowel de jobinhoud als de bedrijfscultuur. Zodra ik er klaar voor was om een baan én een werkgever te zoeken die veel beter bij me zouden passen, werd Ilona mijn persoonlijke cheerleader, mijn luisterend oor en mijn motivator, ook met zeer veel praktische tips, zowel bij de ‘ups’ als bij de ‘downs’. Ik heb veel aan de inzichten die ik dankzij Ilona als kompas kan gebruiken. Ik heb nu mijn droomjob gevonden en sta te popelen om aan de slag te gaan.

Bedankt Ilona, voor al wat je bent en al wat je doet!

Cindy – Management assistant

 

Terug naar overzicht