Getuigenis: van bijna burn-out naar zelfinzicht en een concreet actieplan

Hoe ervaren klanten loopbaanbegeleiding bij I love my job? We laten hen aan het woord. Marleen, communicatiespecialist, volgde een traject loopbaanbegeleiding bij ons en zij vertelt.  

‘Na een zeer intensieve en stresserende periode op mijn werk, voelde ik dat ik tegen mijn eigen grenzen aan het aanlopen was. De schrik voor een burn-out zat er in en het was voor mij dan ook 5 voor 12.

Na een infosessie kwam ik bij Ilona terecht. Er was direct een klik en ik voelde me op mijn gemak bij haar. We gingen samen op zoek naar mijn talenten, behoeften, dromen en evolueerden zo van een loopbaancoachings- naar een breder lifecoachingstraject. Want Ilona kijkt breder dan alleen de werkcontext, je ‘werkzelve’ hangt immers samen met je biologische, psychologische en sociale zelve.

Een van de zaken waarbij Ilona me enorm geholpen heeft, is om de dingen van een andere kant te bekijken. Ik ben bv. niet per se slecht in iets, ik leg de lat gewoon te hoog. En zo heeft ze mij geholpen te ontsnappen uit mijn donkere tunnelvisie. Dankzij mijn concreet actieplan dat ik met haar hulp opstelde, kan ik mijn blik nu weer volop verruimen.’

Marleen – communicatiespecialist

Terug naar overzicht