loopbaan-loopbaanbegeleiding-werkgeluk-i-love-my-job

Wat zeggen mensen die bij I ♥ my job een loopbaantraject volgden over ons?

 

Hoe ervaren mensen die bij ons een loopbaantraject volgden I ♥ my job? We laten Eric (zaakvoerder), Genia (bediende), Jurgen (supply chain manager) en Britt (horlogemaker) aan het woord.

“Wat me van mijn coach vooral is bijgebleven? Haar ongezien talent om te luisteren, écht te luisteren door de woorden heen. Als vijftigplusser wilde ik even stilstaan bij mijn professioneel leven als zaakvoerder/eigenaar. Ik zocht en vond inzicht, aanmoediging en bevestiging om een vernieuwde weg te bewandelen. Een weg die dichter staat bij wat me echt boeit. Mijn levenskwaliteit is er alvast op verbeterd.”

Eric – zaakvoerder

“Ongelooflijk blij ben ik. Door jou heb ik ingezien dat leeftijd er niet toe doet maar ervaring (als je het op de juiste manier aanpakt) heel belangrijk is voor een werkgever. Door jou heb ik een prettig, interessant, enthousiast, mijzelf verkopend sollicitatiegesprek kunnen voeren. En heb ik mijn droomjob gekregen. Bedankt om het beste in mij naar boven te brengen.”

Genia – bediende

“Rita is een sterke coach. Vanuit een fundamenteel positieve invalshoek gaat ze op zoek naar de talenten en sterke punten van iemands persoonlijkheid. Ze heeft een uitgebreide HR-ervaring en stelt de juiste vragen om mensen te doen nadenken. Dit draagt bij om beter in te zien waar de toekomst ligt en wat je echt wil bereiken in je professioneel leven. Rita als carrière-coach is een echte aanrader!”

Jurgen – Supply Chain Manager

“Een warme stem klinkt door mijn telefoon. Ik was meteen gerustgesteld. Na vier gesprekken en veel advies heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en verander ik van werk. Na het uitpluizen van talenten en competenties ben ik erachter gekomen dat ik meer bezit dan ik dacht. Mijn leven gaat veranderen. Bedankt loopbaancoach!”

Britt – Horlogemaker 

Nieuwe aanmeldingen komen voor 80% via mond-aan-mond reclame.

De meeste mensen die bij ons een loopbaan- of perfectionisme traject doorlopen, zijn zo enthousiast dat ze anderen aanmoedigen om ook de stap te zetten. 80% van onze instroom komt dan ook via mond-aan-mond reclame.

Om de toestroom aan te kunnen, breiden wij ons team regelmatig uit met professionele coaches die gebeten zijn door het vak. We zijn momenteel met 4 toffe, gedreven mensen om onze missie waar te maken: voor zoveel mogelijk mensen het leven op het werk zinvol en plezierig maken. Dat is onze bijdrage aan meer geluk in de wereld. 

Mag ik aan u voorstellen: Jef Meeus

Jef Meeus (ILoveMyJob.be)

Jef Meeus is gepassioneerd door mensen en hun ontwikkeling. Hij wil dan ook mensen ondersteunen om een stap te maken in hun persoonlijke groei. En dat betekent jezelf leren kennen en voelen wat er bij je leeft.

Dan kom je dichter bij je kern en ga je bewuste keuzes maken in je werk, in je relaties, in je leven. Keuzes van binnenuit. Dit leidt tot meer bewustzijn en meer geluk en een duurzamere samenleving. Dit is waar Jef voor staat en gaat in zijn leven en werk.

In  zijn loopbaan in de privé-sector – eerst als adviesverlener, daarna als professional en leidinggevende in de telecomsector –  wordt Jef enorm geboeid door het werken met mensen en teams. Echte voldoening en energie krijgt hij wanneer hij mensen ziet groeien. Daarom startte hij 2 jaar geleden zijn eigen coaching praktijk.

Jef volgde verschillende bijkomende opleidingen zoals: Master NLP, Perfectionismecoach, Talent coaching, Trainer groepsdynamica en communicatie. Hij ontvangt je in Boechout-Vremde.

Benieuwd naar de andere leden van het team? Neem hier een kijkje.

Hoe onderscheiden wij ons van andere loopbaancentra?  

Wij onderscheiden ons op 5 vlakken.

  1. Wij zijn krachtgerichte coaches. Wij gaan op zoek naar wat wél werkt in plaats van al te veel aan probleemanalyse te doen.
  2. Wij werken via een diepgaande individuele dialoog, niet via testen en assessments, niet via groepssessies.
  3. Wij zijn allemaal actief in de ondernemerswereld.
  4. Wij zijn én loopbaancoach én perfectionisme coach. Ook als je geen last hebt van perfectionisme ben je welkom bij ons.
  5. We hebben onze eigen methodiek ontwikkeld waarbij we 4 stappen doorlopen. En we hebben ons eigen straffe werkboek Jobbeleving met leuke opdrachten.

Wij werken van binnen naar buiten                             

We brengen naar buiten wat reeds aanwezig is zodat jij daarmee aan de slag kan. Waar ben je van nature goed in, waar krijg je energie van, van welke activiteiten word je blij, waar slaat je hart sneller van, wat vind je belangrijk in je leven en je werk, waar verlang je naar, wat wil je écht, …

Als je goede keuzes wil maken, is het ontzettend belangrijk om dicht bij je eigen kern te blijven. Een goede zelfkennis is dan ook een voorwaarde. En daar werken we samen aan. We voegen niets toe. We brengen samen in kaart, we spiegelen, reflecteren, confronteren, voelen samen, … We brengen naar buiten wat er daar vanbinnen bij jou al inzit.

En dan is het tijd voor actie: durven stappen zetten, doen zonder angst, keuzes maken en zo dichter bij jouw droomjob komen. Talent kan alleen bloeien als er een goede voedingsbodem is en een omgeving die goed is voor het talent. Zo heeft een orchidee een andere omgeving nodig dan een bonzai. Word je dan ook bewust van de werkcontext die bij jou past en ga daar naar op zoek

Ben jij de meest complete versie van jezelf?

banner-ILMJ-8

Zit jij in een job waar je helemaal tot je recht komt? Kan jij je talenten ten volle benutten? Ben je blij met het werk dat je doet? Of wil je iets anders maar weet je niet wat? Of durf je geen stappen zetten? Of zie je veel opties maar weet je niet wat te kiezen? Of heb je het gevoelen tegen een burn-out aan te leunen? Of wil je meer work-life balance maar weet je niet hoe?

Dan is een traject loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou

Je staat er immers niet alleen voor. Er zijn experts die ervoor opgeleid zijn om het beste in jou naar boven te brengen. En het is echt wel zalig om tijd en energie vrij te maken om zelf verder tot ontplooiing te komen. Vanuit de kern die er reeds is. Jouw unieke kern. En met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid is zo’n traject nu zeer betaalbaar. Slechts 80 euro voor 8 uur kwalitatieve, individuele begeleiding. 

We ontvangen je met een groot hart in Mortsel, Kontich, Boechout-Vremde, Mechelen en Herent.

Lees je vooraf graag hoe mensen loopbaanbegeleiding bij ons ervaren, kijk dan hier.

Wacht niet langer en doe jezelf een loopbaantraject cadeau. Contacteer ons vandaag nog.

Terug naar overzicht