Catherine Carton

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, begeleiden van ingrijpende veranderingsprocessen
Regio: Opwijk (Klei 206) en online

Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw essentie: Wie ben je in alle oprechtheid? Wat vind je écht belangrijk in je werk en je leven? Wat klopt er niet meer voor jou en heb je dus los te laten? Wat heb je nu juist vast te pakken?

In dit proces luister ik heel actief naar jouw verhaal: dat staat centraal. Ik durf gevoeligheden aan het licht te brengen met het oog op transformatie. Verwerken, verdiepen en verbinden is waar ik in geloof en waar ik sterk in ben. Ik werk constructief confronterend én actiegericht.

Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring in de bedrijfswereld, als medewerker en als leidinggevende. Vandaag ondersteun ik nog steeds mensen en teams tijdens ingrijpende veranderingsprocessen. Ik schoolde mij stevig bij in o.a.: Intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness, Heartfulness, Master coach in de Psycho Energetica, Somatic Trauma Therapy, Life coaching, Coaching vanuit gestaltvisie, Organisatiecoach. Deze expertise zet ik graag voor jou in.

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op catherine@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote 

Volg je hart, want dat klopt.

Getuigenis

‘Contact opnemen met Catherine, de gesprekken aangaan, tot inzichten komen en uiteindelijk beslissen tot verandering,… ik had het al veel vroeger moeten doen. Ik ben een ander mens geworden, terug de oude denk ik soms, maar neen, ik ben nu sterker dan ik ooit geweest ben.’

(Hedwig, van ‘diensthoofd in de zorgsector’ naar ‘verpleegkundige in een woonzorgcentrum’)

 

 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.