I love my job Lovenjoel Franky De Cooman

Franky De Cooman

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, veerkracht en zelfzorg
Je vindt me in: Lovenjoel (Stationsstraat 110)

Ik ben ten volle aanwezig wanneer jij bij mij in begeleiding komt. Zo oordeel-loos mogelijk. Zo creëer ik veiligheid en kan jij helemaal jezelf zijn. Mensen zeggen mij vaak dat ze door mijn aanpak meer vertellen dan wat ze oorspronkelijk van plan waren. Daardoor kunnen we samen het beste in jou naar boven halen: jouw sterktes, jouw verlangens, jouw dromen, wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. En dat alles met humor, een kwinkslag is nooit ver weg bij mij.

Zelfzorg staat centraal in mijn werk. Voor mij is het duidelijk dat loopbaancoaching én zelfzorg bij elkaar horen. Als jij je je talenten niet kan inzetten op je werkplek, wanneer jouw missie niet strookt met die van de organisatie, als een verschil in waarden tussen jou en je leidinggevende problematisch wordt, dan is het tijd om stappen te zetten in je loopbaan. Ik ondersteun je graag in dit proces.

Gedurende mijn 30-jarige loopbaan oa als leidinggevende, ontwikkelde ik een uitgesproken interesse in de mens achter de medewerker. Ik volgde heel wat mensgerichte vormingen: NLP, Ontwikkelingsgericht coachen, Systemisch coachen, Holding Space en Innerlijk leiderschap. Deze kennis en ervaring zet ik allemaal voor jou in.

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op franky@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote
‘What doesn’t kill you makes you stronger, but if you don’t take care, you will also end up with unhealthy coping mechanisms and a dark sense of humor’

Getuigenis

“Een veilige ruimte om met je hele zelf binnen te komen. Een luisterend oor dat zonder oordeel open staat. Een diepe wijsheid die een andere kijk op de dingen inbrengt. Dat is Franky. Steeds met respect voor wie jij bent en waar jij nu staat. Bij hem ben je veilig om te groeien in kwetsbaarheid. Om de sprong te wagen naar je ware zelf.”

Anniek Gavriilakis

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.