Geert Cornelis

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, persoonlijke groei, stress- en burnout, talenten inzetten, assertiviteit, leiderschapsontwikkeling
Je vindt me in: het prachtige Pajottenland (De Roen 18, 1570 Galmaarden)

Door terug te blikken op mijn eigen professionele carrière ben ik beter gaan inzien wat echt belangrijk is in mijn job en hetgeen mij energie geeft… en dat zijn…mensen.
Ik heb mijn carrière zelf een andere wending gegeven, om mijn talenten te kunnen inzetten in de groei en ontwikkeling van anderen. Een keuze die mijn arbeidsvreugde alleen ten goede is gekomen.

“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”
Er zit zoveel potentieel in elk van ons, maar we zijn ons daar niet altijd bewust van. Ik vind het steeds een ontdekkingstocht om dat potentieel zichtbaar te maken. Op die manier komen talenten aan de oppervlakte. En door talenten meer en beter te gaan inzetten in de werkcontext ontstaat er energie, betrokkenheid, voldoening, … Wat wenst een mens nog meer in zijn job?

“Sometimes our lives have to be completely shaken up, changed and rearranged to relocate us to the place we are meant to be”

Tijdens een (loopbaan)coaching kijk ik niet alleen naar de werkcontext, ik kijk naar het volledige plaatje omdat ik ervan overtuigd ben dat ‘een rolletje spelen’ niet de bedoeling kan zijn. Kunnen handelen vanuit je authentieke IK in iedere omstandigheid is het streefdoel. De zoektocht naar die authentieke IK is echter niet altijd even makkelijk. Het is stilstaan bij jezelf, aan zelfreflectie doen, blinde vlekken zichtbaar maken, uit je comfortzone treden, ander gedrag stellen…

“Life is like a balloon. If you never let yourself go, you will never know how far you can rise”

Als (loopbaan)coach ben ik er in eerste instantie om naar jou te luisteren, jouw noden scherp te stellen, je te begeleiden en te ondersteunen om ervoor te zorgen dat je vanuit eigen inzichten in beweging komt om jouw eigen pad verder uit te stippelen.

Wil je graag kennismaken? Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Geert. 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.