Ilona Plichart

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, burn-out en stress, talenten inzetten, perfectionisme
Regio: Borgerhout (Spillemansstraat 26) én online

 

Ik begeleid jou naar verandering en naar soepeler in het leven staan. Ik help je bewust te worden van wat jij belangrijk vindt en daarvoor te gaan. Het doel van een traject met mij is dat jij jezelf beter leert kennen én ook woorden krijgt voor wat je voelt en nodig hebt. We pakken aan wat jou dwarszit en jij zet heel concrete stappen. Het leven is immers te waardevol om met tegenzin te leven. Om vaak te denken: ‘gelukkig, het is bijna vrijdag’. We onderzoeken hoe jij kan werken aan een loopbaan mét goesting.

Ik zet mijn expertise in loopbaanvragen, burn-out en stress en in perfectionisme 100% voor jou in. Mijn 15 jaar ervaring in organisaties, zowel als werknemer als als leidinggevende, zijn een pluspunt. Evenals mijn bijkomende opleidingen: Ontwikkelingsgerichte coach, Master NLP, Loopbaancoach, Perfectionismecoach (OCP®methode), Stress- en burn-out coach.

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op ilona@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote
You can’t stop the waves, but you can learn to surf.

Getuigenis
“Ik ben een man van 50 jaar die al een lang professioneel traject had afgelegd. Eerst dacht ik: wat kan ik nu nog leren?
Nu, ik kan jullie verzekeren: ik ben door deze begeleiding een andere ‘ik’ tegengekomen. Ik heb mezelf veel beter leren kennen: mijn talenten, valkuilen, tekortkomingen, karakter…
Ik had nooit zover gestaan en was niet klaar geweest om een nieuwe uitdaging aan te gaan zonder deze professionele hulp. Ik kan iedereen die kampt met twijfels over zijn werk en toekomst vertellen: doe het gewoon!
Ik had het geluk om met Ilona te mogen werken. Zij is voor mij een enorme ‘professionele coach’ met een hart voor coaching, die de ware ‘ik’ van mensen mee helpt ontdekken.”
Steven Degrauw – Manager

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.