Jef Meeus Loopbaancoach, talentcoach Antwerpen - 'I love my job'

Jef Meeus

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, perfectionisme, Verbindende Communicatie, leiderschapsontwikkeling, talenten inzetten
Je vindt me in: Boechout-Vremde (Wommelgemsesteenweg 1) en Mortsel (Senses Praktijkhuis, Sint-Benedictusstraat 47) en online

Mijn passie en talent is om het volle potentieel in mensen, teams en organisaties naar boven te brengen. Ik ken de realiteit en de uitdagingen in het bedrijfsleven, zowel voor werknemers als voor leidinggevenden. Vanuit dit inzicht ga ik met jou aan de slag.

Op een natuurlijke en warme manier zorg ik voor veiligheid en vertrouwen. Hierdoor voel jij je op je gemak en sta je open voor wat er zich aandient. Ik coach met heel mijn wezen: vanuit mijn kennis en ervaring, mét passie en vanuit mijn ‘zijn’. Zo help ik jou om jezelf beter te leren kennen en te voelen wat er werkelijk leeft. Dan kom je dichter bij je kern en ga je bewuste keuzes maken in je werk, in je leven. Keuzes van binnenuit.

Samen ontdekken we wat wél werkt voor jou, je ervaart positieve energie en goesting om met je nieuwe inzichten iets te doen. Zo ontstaat er beweging, dingen komen op gang.

Doorheen mijn 20-jarige loopbaan in het bedrijfsleven (leidinggevende, business manager en change consultant) stond het ondersteunen van mensen en teams in hun ontwikkeling altijd centraal. Ik volgde oa volgende opleidingen: Master coaching, NLP Master Practitioner, practitioner Life Orientations, Talenten coaching, Appreciative Inquiry, Teamcoaching, Perfectionisme coaching (OCP®methode).

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op jef@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote

‘Unlocking people’s potential, accelerates to happy people, happy bosses and happy customers.’

Getuigenis

‘Talenten staan centraal in de coachings van Jef. Hoewel ik mezelf relatief goed ken, was het bijzonder fijn om in heldere en duidelijke bewoordingen te zien en te voelen wat mijn talenten zijn én de bijhorende valkuilen.  Jef is doorheen ons traject blijven terugkoppelen naar die talenten. Het is een soort van rode draad die me vanzelf heeft gebracht bij mijn toekomst. Ik heb het als ontzettend geruststellend ervaren om die toekomst zelf meer in handen te gaan nemen.

Ik apprecieer enorm dat Jef steeds mijn tempo is blijven volgen zonder het doel (een antwoord op mijn loopbaanvragen) uit het oog te verliezen. Vandaag heb ik meer voeling met mijn waarden en talenten, waardoor ik meer op mijn strepen durf te staan, uiteraard vanuit een immer verbindende houding. Had iemand mij voor dit coaching traject gezegd dat ik op belangrijke vergaderingen stevig en gefundeerd het voortouw zou nemen, ik had het niet geloofd. Ik heb op het werk mijn positie verstevigd door mij krachtiger te profileren.’

Yves Kempeneers, coördinator en manager in de zorg

 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.