Lien timmermans herent loopbaancoach i love my job

Lien Timmermans

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, perfectionisme, Verbindende Communicatie, talenten inzetten
Je vindt me in: Herent, Wijgmaalsesteenweg 192a
Ik weet wat het is om vast te zitten in een job waarvan je energie opraakt. Om opgeleid te zijn in iets wat je geen werkvreugde geeft. Ik wou het anders en zocht hulp bij een loopbaancoach. Ik ontdekte er mijn talenten en veranderde van richting waardoor ik nu kan zeggen: I love my job! Dat wens ik ook jou toe!

Ik hou ervan om mensen te inspireren, om samen te zoeken, knopen te ontwarren, blinde vlekken aan te kaarten, aanwezig te zijn en inzicht te creëren. Zodat maandagen geen baaldagen meer zijn, maar nieuwe kansen om te doen wat je graag doet. Mijn missie is om jou met goesting uit je bed te laten stappen op werkdagen (en op vrije dagen).  

De wereld in jou. Daar start alles. Weet jij wat je talenten zijn? Waar je ondersteuning bij nodig hebt? Wat je liever delegeert? Wat je energievreters zijn? Waarom die ene collega je zo enorm irriteert? Of waarom je het niet durft om je baas aan te spreken? Ik begeleid je naar zelfkennis en actie. Want het ene zonder het andere brengt ons niet vooruit. Met een sausje mildheid, sensitiviteit en kracht gaan we samen aan de slag. 

Ik zet mijn 10 jaar ervaring in individuele trajectbegeleiding, mijn kennis en ervaring in ontwikkelingsgerichte- en perfectionismecoaching, mijn passie voor Verbindende communicatie en mijn inzichten uit mijn persoonlijk ontwikkelingstraject ten volle in om jouw (loopbaan)pad helder te krijgen. 

Wil je graag kennismaken?

Boek vrijblijvend een gratis online kennismakingsgesprek via mijn online agenda, of stuur me een mailtje via hallo@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote

“Change the way you look at things, and the things you look at change” Wayne Dyer

Getuigenis

“Die doelen die ik voorop had gesteld zijn zeker bereikt. Ik heb het gevoel dat de coaching op veel vlakken zelfs meer geopend heeft dan ik initieel mogelijk had gehouden. Hiermee kan ik nu verder: nieuwsgierig zijn en blijven groeien. Lien creëert een veilige ruimte. De coaching overtrof mijn verwachtingen doordat ze, in mijn gevoel, fundamenteel geholpen heeft mij op mijn andere weg te zetten in evenwicht met mezelf.” Liesbeth F.

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.