Nadine Poppe

Specialiteit: loopbaancoaching, talentgericht coachen, young professional coaching.

Je vindt me in Antwerpen.

Mijn passie voor coaching en mijn authenticiteit maakt dat ik van nature een context creëer van vertrouwen en veiligheid.

Mijn talent als groeimotor verlangt om bij ieder van ons de beste versie van zichzelf naar boven te brengen. Met een positief geëngageerde motiverende stijl, zet ik mensen in beweging om in hun kracht te gaan staan en meer vanuit hun energiegevende talenten bewuste keuzes te maken.

In alles wat ik doe in mijn leven staat de mens altijd centraal. In mijn empathische aanpak ga ik  samen met jou je verborgen potentieel/talent ontdekken om tot je kern te komen. Het potentieel dat in ieder van ons zit en wacht om ontdekt te worden.

Doorheen mijn 37-jarige loopbaan in het bedrijfsleven in verschillende rollen en uiteenlopende sectoren, heb ik een stevig fundament aan expertise en praktijkervaring als coach.  Ik volgde o.a. volgende opleidingen: Talentengericht coachen (Het Talentenhuis) , Life coaching (CVO), DISC (Thomas International). Ik ben daarnaast co-author van het boek “Global Leadership Skills”  (in samenwerking met Antwerp Management school).

Naast mijn werk als loopbaancoach en loopbaancoach voor Young Professionals, ben ik Learning & Development consultant bij De Opleidingscoach

 

Wil je graag kennismaken?

Boek vrijblijvend een gratis online kennismakingsgesprek via mijn online agenda, of stuur me een mailtje via hallo@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

 

Quote

‘If you change the way you look at things, the things you look at change.’

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.