Pascale Van Breda

Pascale Van Breda

Specialisatie: Loopbaanbegeleiding
Regio: Antwerpen Centrum (PRAKTIJK, Britselei 28) en in Hoboken (NOVONOV, Antwerpsesteenweg 61)

Zit je met loopbaanvragen en ben je even je professionele richting kwijt? Dan wil ik graag samen met jou bekijken waar jouw carrièrebestemming ligt.

In een vellige en rustige omgeving focussen we op jouw individuele noden. Als een gids wil ik je begeleiden in het stellen en behalen van realistische doelen zodat jij kan groeien naar meer geluk en stabiliteit op professioneel vlak.

We kijken naar jouw waarden en competenties en maken verbinding met precies dát wat jou energie geeft. Door opnieuw contact te maken met wat er écht in je leeft krijg jij meer voeling met je missie en groeit de goesting om iedere (werk)dag creatief en positief te starten.

Om dat te bereiken zet ik mijn vele jaren ervaring in. Professioneel bouwde ik als werknemer én als zelfstandige een waaier aan inzichten en kennis op. Verder volgde ik door de jaren heen o.a. opleidingen Master Coaching, NLP Master Practitioner, Loopbaancoaching, HSP (loopbaan)coaching.
Ik vind mezelf een leerling voor het leven en blijf investeren in opleidingen die leiden tot meer professionalisme en zelfbewustzijn.

Wil je graag kennismaken?
Boek vrijblijvend een gratis online kennismakingsgesprek! Stuur mij een mailtje via hallo@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote van Pascale: ‘Iedere nieuwe weg begint bij een eerste stap.

Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Pascale. 

 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.