Sabrina Nauwelaerts

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, autismedeskundige
Regio: Putte – De Boefkens 4, 2580 Putte

We lopen vast in onze job en beginnen te twijfelen aan onszelf: ‘Waarom moet mij dit (weer) overkomen?’ ‘Ik heb alles om gelukkig te zijn en toch voel ik mezelf zo leeg.’ ‘Waarom lukt het me niet om mezelf te kunnen zijn bij de collega’s?’ ‘Het lijkt alsof ik de enige ben die me de situatie zo aantrekt. Waarom kan ik me er niet gewoon bij neerleggen?’ ‘Dit maakt me boos/verdrietig/onzeker, maar ik voel me zo machteloos om er iets aan te doen.’

Om tevreden te kunnen zijn in je job, moet het volledige plaatje kloppen. Wanneer dit niet het geval is, gaat het schoentje ergens knellen. Je hebt het gevoel dat je tijd nodig hebt om eens goed te kunnen nadenken…de dingen op een rijtje te zetten…, maar vaak ontbreekt het je net aan tijd. Doordat je middenin een moeilijke situatie zit, zie je vaak geen oplossingen meer of maak je de foute keuzes, waar je achteraf mogelijk spijt van krijgt.

Als loopbaancoach help ik jou om terug meer helderheid en overzicht te krijgen, waardoor je weet welke stappen je te nemen hebt om terug meer energie te krijgen en goesting om te gaan werken. Waar je vandaag een groot energielek ervaart, doordat je dingen doet die niet (langer of volledig) bij je passen, gaan we samen op zoek naar wat jou net wel energie geeft en doet stralen. We werken samen van klacht naar kracht!

Mijn bijkomende expertise als autismedeskundige en ervaring als jobcoach voor mensen met een beperking, maakt dat ik een breed doelpubliek kan begeleiden.

Ik ben een warm, openhartig, authentiek persoon, die staat voor professionaliteit, gelijkwaardigheid en samenwerking. Belangrijke talenten zijn mijn empathisch vermogen, mijn analytische blik en mijn sensitiviteit. Anderen in hun kracht helpen zetten, geeft mij enorm veel energie. Hiervoor kan ik terugvallen op mijn luistervaardigheid en mijn buikgevoel.

Wil je graag kennismaken? Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Sabrina. 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.