Sharon Van Asbroeck


Specialisatie
: loopbaanbegeleiding, veerkracht, stress- en burn-out, verbindende communicatie

Regio: Duffel (Bunderken 1) én online

 Ben je de professionele weg even kwijt? Dan help ik graag samen met jou zoeken naar jouw weg. We maken opnieuw verbinding met wat jij belangrijk vindt, wat jou drijft, wat jouw passie is! Zodat je elke werkdag dingen doet die je leuk vindt en die je energie geven.

Ik zoek graag mee naar wat jouw talenten zijn en wat voor jou moeiteloos gaat. Ik begeleid je ook om concrete stappen te zetten. 

De begeleiding kan zowel in de natuur doorgaan als in de praktijkruimte.

Ik ben naast loopbaancoach ook erkend psychotherapeut en preventieadviseur psychosociale aspecten. In bedrijven werk ik rond psychosociale thema’s als stress, veerkracht, verzuim, pesterijen,… 

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op sharon@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote

‘If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be!’

Getuigenis 

Matthieu volgde loopbaanbegeleiding en vertelt: “Toen ik me aanmeldde bij Sharon wist ik niet wat te doen. Ik was de problemen op mijn werk beu, maar vond het te eng om een eigen zaak te openen. Zij ontving mij in een huiselijke sfeer, haalde meteen alle spanning weg. Dankzij een paar eenvoudige opdrachten en gesprekken, hielp ze mij bij het nemen van mijn beslissing. Ondertussen ben ik als zelfstandige ingestapt in een groepspraktijk en werk ik een paar uur per week aan een eigen zaak. Beste beslissing in jaren, die ik zonder haar niet had gemaakt!” 

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.