Sofie Cloots loopbaancoach Buggenhout I love my job

Sofie Cloots

Specialisatie: loopbaanbegeleiding
Te vinden in: Buggenhout (Kasteelstraat 199) en online

Mijn missie is om jou in jouw kracht te zetten. Samen zoeken we naar het potentieel in jou en hoe je dit vertaalt naar een juiste job. Als jij zo’n job vindt, wordt werken plezierig, komt er overvloed en ga je stralen en stromen. Doen wat je te doen hebt en daar blij van worden: bestaat er iets waardevoller?

Ik begeleid je graag naar zelfkennis én actie: weten wie jij bent en dat beginnen neerzetten in een goede verbinding met anderen. Daarbij leer ik je veerkracht te bewaren en tegenslagen om te buigen naar sterktes en inzicht. Vanuit mijn eigen gevoeligheid heet ik jou welkom met jouw gevoelige stuk. Het is zeker mogelijk om én sensitief én krachtig in het leven en in je job te staan.

Mijn 20 jaar ervaring als werknemer en leidinggevende in verschillende organisaties, komt zeker van pas. Verder zet ik mijn ervaring in als trainer Intuïtieve coach en Intuïtieve ontwikkeling; en mijn vele andere opleidingen: Master Practitioner in Psycho-Energetic coaching, Lifecoach, burn-out en bore-outcoach, hsp-coach, Trauma Essentials, Intuïtieve ontwikkeling en Mindfulness.

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op sofie@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote

“All we have to decide is what to do with the time that is given to us”

Getuigenis

“Hoewel ik mijn job heel graag deed, voelde ik dat ik wat uitgekeken raakte op mijn dagelijkse taken. Dankzij de loopbaanbegeleiding kreeg ik een veel beter zicht op hoe ik mijn talenten optimaal kan inzetten en in welke context ik best floreer. Sofie hielp me om mijn dromen klaarder te zien en gaf me heel veel goede tips om ook in mijn nieuwe functie op m’n best te functioneren. Ik voel dat ik veel sterker in mijn schoenen sta en met meer zelfvertrouwen aan de slag kan.”

V.R., HR manager in de non-profit sector

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.