Werner Van Staey

Specialiteit: loopbaancoaching, talentgericht coachen, groeimindset, leiderschapsontwikkeling.

Je vindt me in Kapellen (Stationsstraat).

Jouw talenten, competenties en levenservaring maken je uniek. Hoe dichter je bij jezelf blijft en vanuit jouw authenticiteit functioneert op je werk en in je dagelijks leven, hoe gelukkiger je jezelf zal voelen. Vanuit je kracht en je talenten de dingen aanpakken zorgt ervoor dat werken meer energie geeft dan het je kost.

Als jij jezelf toelaat de beste versie van jezelf te zijn, zal je snel ervaren welk (loopbaan)pad jou het gelukkigst maakt en je energie geeft. Ik help je graag de route uit te stippelen, zet je met plezier even uit de wind, zie je concrete stappen zetten  naar succes want  “at the end, you’re in the lead”.

Samen gaan we op zoek naar hoe jij jouw loopbaan het best vorm geeft en wat jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen de uitdagingen die op jouw pad zullen verschijnen, aan te gaan.

Oh ja, been there, done that … ik had zelf het geluk mits de juiste begeleiding de overstap van de openbare sector naar de privésector te kunnen maken en vol met mijn talenten aan de slag te kunnen gaan. De positieve energie die dat met zich meebracht, mag jij toch ook ervaren?

Wil je graag kennismaken? Stuur mij een mailtje op hallo@ilovemyjob.be en ik bel je op. Zo voel je meteen of het klikt.

Quote

‘At the end, you’re in the lead’

Terug naar alle coaches

Login

U bent ingelogd.