Workshop: Loopbaanexploratie in de natuur

vrijdag 24 juni, 2022 - 15:00

Locatie: Buggenhout

Thema: loopbaanbegeleiding

 

Look deep into nature, and you will understand everything better.

(Albert Einstein)

 

 

In deze natuurbelevingsessie kom je in beweging, zowel lichamelijk (we trekken het bos in), als in hoe je je voelt en hoe je denkt. Beweging brengt antwoorden!

 

Al wandelend kom je opnieuw in contact met je natuurlijke flow en van daaruit met wat je werkelijk nodig hebt. Zo leggen we vanuit contact met de natuur contact met je loopbaan: je kan voelen wat klopt of niet klopt voor jou, jouw balans hervinden, je wens tot groei of verandering ontdekken.

 

Ook jij bezit een eigen natuurlijk kompas en je bent in staat antwoorden te vinden. De kunst is te verstillen, te vertrouwen en te luisteren naar wat zich aandient. Hiertoe helpt de natuur jou. Tijdens deze natuurbeleving ontdek je dat ‘wat je in de natuur opmerkt’ een spiegel is van de processen in je loopbaan, je blokkades, je diepste dromen… Dit inzicht brengt rust en geeft opnieuw richting. 

 

We doen enkele fijne creatieve oefeningen om je vraag rond je loopbaan te formuleren aan de hand van wat we tegenkomen in de natuur. Je leert om bij jezelf te blijven, veerkrachtiger te worden of te voelen wat voor jou de juiste balans is tussen werk en privé. 

 

Deze workshop ‘vertoeven in de natuur’ geeft je leven en je loopbaan een vitamineboost. Want de natuur brengt rust, inspireert ons en maakt ons beter. Dat bewijzen ook heel wat wetenschappelijke studies. Niet enkel je fysieke gezondheid verbetert, ook je gemoedstoestand, je concentratie en creativiteit gaan erop vooruit. 

 

Ben je hoogsensitief of gevoelig voor stress of burn-out, dan is deze natuurervaring een extra goede tool voor jou.

 

Sofie Cloots is ervaren loopbaancoach en natuurcoach. Ze verzorgt onder andere opleidingen tot professionele natuurcoach,  geeft les in intuïtieve ontwikkeling en werkt als loopbaancoach voor I love my job. 

 

Praktisch: 

Afspraak: parking van ANB Buggenhoutbos (Kasteelstraat 193, 9255 Buggenhout).

De workshop gaat buiten door in bosrijk gebied. Trek aangepaste kledij aan en breng eventueel een (plastic) zakje mee om op te zitten. We wandelen maximaal één kilometer.

Datum en uur: vrijdag 24 juni 2022 van 15 tot 17.30 uur

Prijs : 25 euro 

 

Schrijf je nu in

Terug naar events

Login

U bent ingelogd.