Franky De Cooman

I love my job loopbaancoach Franky De Cooman

Als coach is Franky gespecialiseerd in zelfzorg. Dit houdt o.a. in dat je zorgt voor een werksituatie waarin je kan floreren, waar je je talenten kan inzetten, waar jouw visie en waarden stroken met die van de organisatie.

Franky heeft aan den lijve kunnen ondervinden wat floreren op werkvlak inhoudt. Hij stond in 1994 aan de wieg van een bedrijf dat nu erkend wordt als een belangrijke speler in de Data Science consultancy. Als opstarter en verantwoordelijke voor een specifieke afdeling, was Franky altijd op zoek naar de mensen achter de werknemers. Hun ‘welzijn’ lag hem nauw aan het hart. Hen coachen in hun loopbaan, maakte daar deel van uit.

Sinds 2011 heeft Franky zijn eigen bedrijf, waarin hij zijn Data Science consultancy combineert met coaching, én voldoende tijd vrijhoudt voor zijn gezin en vrijwilligerswerk. 

Franky volgde o.a. de tweejarige opleiding Master Practitioner in de NLP en ook opleidingen tot ontwikkelingsgericht coach, systemisch coach, innerlijk leiderschap en Holding Space Leader.

 

De talenten van loopbaancoach Franky

Als momentgenieter ben ik ten volle aanwezig wanneer jij mijn pad kruist. Zo kan ik als groeimotor jouw mogelijkheden en het beste in jou naar boven halen.  Wat jouw sterktes zijn, en waar jouw valkuilen vandaan komen, wil ik als onstaansbegrijper doorgronden en op een oordeel-loze manier bespreekbaar maken, zodat jij hiermee aan de slag kan. Door mijn aanpak vertellen mensen me vaak meer dan dat ze oorspronkelijk van plan waren, wat helemaal past bij de vertrouweling in mij.

Contacteer Franky