Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Header 6 (Ilovemyjob.be)
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Jef Meeus

Jef Meeus (ILoveMyJob.be)Jef is gepassioneerd door mensen en hun ontwikkeling. Echte voldoening en energie krijgt hij wanneer hij mensen ziet groeien. Hij wil mensen ondersteunen om een stap te maken in hun persoonlijke groei.

En dat betekent jezelf leren kennen en voelen wat er bij je leeft. Dan kom je dichter bij je kern en ga je bewuste keuzes maken in je werk, in je relaties, in je leven. Keuzes van binnenuit. Dit leidt tot meer bewustzijn en meer geluk en een duurzamere samenleving.

Dit is waar Jef voor staat en gaat in zijn leven en werk.

De ervaringen van Jef

Jef is een coach die ervan houdt om zich te verbinden en samen contact te maken met wat er écht leeft bij anderen, wat zij écht belangrijk vinden. Het is vooral vanuit dit contact ‘van binnenuit’ dat er nieuwe richting ontstaat. Jef draagt zorg voor een veilige omgeving waarbinnen mensen ruimte ervaren om hun eigen potentieel weer te ontdekken en de energie te vinden om hiermee aan de slag te gaan.

Jef is heeft een eigen coachingpraktijk en combineert die met een loopbaan in de privé-sector. HIj werkte eerst als adviesverlener, nu leidinggevende in de telecomsector. Ook hier wordt Jef enorm geboeid door het werken met mensen en teams.

Jef volgde verschillende extra opleidingen zoals: Master NLP, Perfectionismecoach, Talent coaching, Trainer groepsdynamica en communicatie.

Maak een afspraak

  • Je kan bij Jef terecht voor 
Loopbaancoaching, Perfectionisme Coaching en Leiderschapstrajecten.
  • Jef ontvangt je na afspraak in Boechout-Vremde (Wommelgemsesteenweg 1) en in het Senses Praktijkhuis in Mortsel (Sint-Benedictusstraat 47).
  • Contacteer Jef Meeus via jef@ilovemyjob.be of bel hem: +32 478 96 12 22.