Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Header 6 (Ilovemyjob.be)
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Jef Meeus

Jef Meeus (ILoveMyJob.be)Jef is gepassioneerd door mensen en hun ontwikkeling. Echte voldoening en energie krijgt hij wanneer hij mensen ziet groeien. Hij wil mensen ondersteunen om een stap te maken in hun persoonlijke groei.

En dat betekent jezelf leren kennen en voelen wat er bij je leeft. Dan kom je dichter bij je kern en ga je bewuste keuzes maken in je werk, in je relaties, in je leven. Keuzes van binnenuit. Dit leidt tot meer bewustzijn en meer geluk en een duurzamere samenleving.

Jef heeft een eigen coachpraktijk en combineert die met een loopbaan in de privé-sector. Hij werkte eerst als adviesverlener en nu als leidinggevende in de telecomsector. Ook hier wordt Jef enorm geboeid door het werken met mensen en teams.

Jef houdt ervan om zich te verbinden en samen contact te maken met wat er écht leeft bij anderen, wat zij écht belangrijk vinden. Het is vooral vanuit dit contact ‘van binnenuit’ dat er nieuwe richting ontstaat. Jef draagt zorg voor een veilige omgeving waarbinnen mensen ruimte ervaren om hun eigen potentieel weer te ontdekken en de energie te vinden om hiermee aan de slag te gaan.

Jef volgde verschillende extra opleidingen zoals: Master NLP, Perfectionismecoach, Talent coaching, Trainer groepsdynamica en communicatie.

Contacteer Jef

  • Jef ontvangt je graag in Boechout-Vremde (Wommelgemsesteenweg 1) en in het Senses Praktijkhuis in Mortsel (Sint-Benedictusstraat 47).
  • jef@ilovemyjob.be of +32 478 96 12 22