Header 1 (Ilovemyjob.be)
Header 2 (Ilovemyjob.be)
Header 3 (Ilovemyjob.be)
Header 4 (Ilovemyjob.be)
Header 5 (Ilovemyjob.be)
Loopbaanbegeleiding en corona: zorg dat je nu te weten komt wat je wil
Header 7 (Ilovemyjob.be)
Header 8 (Ilovemyjob.be)

Jef Meeus

Jef is gepassioneerd door mensen en hun ontwikkeling. Jef houdt ervan om samen contact te maken met wat iemand écht belangrijk vindt.

En dat betekent jezelf leren kennen en voelen wat er bij je leeft. Dan kom je dichter bij je kern en ga je bewuste keuzes maken in je werk, in je relaties, in je leven. Keuzes van binnenuit. Dit leidt tot meer bewustzijn en meer geluk en een duurzamere samenleving.

Jef heeft een eigen coachpraktijk en combineert die met een loopbaan in de privé-sector. Hij werkte eerst als adviesverlener en nu als leidinggevende in de telecomsector. Ook hier wordt Jef enorm geboeid door het werken met mensen en teams.

Jef volgde verschillende extra opleidingen zoals: Master NLP, Perfectionismecoach, Talent coaching, Trainer groepsdynamica en communicatie.

De talenten van Jef

  • Als sterktearchitect herkent hij moeiteloos de unieke kwaliteiten van iemand. En kan hij inschatten wat iemand nodig heeft om het beste van zichzelf te geven.
  • Als buikdenker zet hij zijn sterk ontwikkelde intuïtie in om blokkades te ontdekken. Klanten krijgen gerichte feedback en kunnen daardoor beweging brengen in hun blokkades.
  • Als groeimotor is hij gepassioneerd door groei en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het geeft hem enorme voldoening om mensen een stap te helpen maken in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Als uitblinker streeft Jef ernaar om uitmuntend te zijn in zijn coachings en advies. Hij wil altijd het best mogelijke resultaat bereiken.

Contacteer Jef

  • Jef ontvangt je graag in Boechout-Vremde (Wommelgemsesteenweg 1) en in het Senses Praktijkhuis in Mortsel (Sint-Benedictusstraat 47)
  • jef@ilovemyjob.be of +32 478 96 12 22