Kom naar onze prikkelavond op 24 november

Kom je ook naar de prikkelavond op 24%2F11 van 19u30 tot 21u-

Van loopbaan naar droombaan

Omdat jij pas echt gelukkig bent als je op de juiste plek werkt

  • Twijfel je soms of je wel op de juiste plek werkt?
  • Wil je beter weten wat je graag doet en op welke werkplek je die goesting kan inzetten?
  • Wil je duidelijkheid krijgen over waar je goed in bent en welke werkplek jouw talenten waardeert?

Dan is loopbaancoaching bij ‘I ♥ my job’ iets voor jou. Kom kennismaken op onze prikkelavond: je ervaart onze unieke aanpak en gaat naar huis met concrete inzichten in welke talenten jij best inzet in je loopbaan en wat jij écht wil.

Deze avond is gratis. Als je daarna zin hebt, kan je voor amper 80 euro 8 uur loopbaanbegeleiding volgen (via VDAB-cheques). Je komt dan terecht bij één van onze loopbaancoaches , die ook op de prikkelavond aanwezig zijn.

Concreet: op donderdag 24 november van 19.30u tot 21u in het Senses praktijkhuis te Mortsel – Sint Benedictusstraat 47. Je bent welkom vanaf 19u.

Er is slechts plaats voor 12 mensen Schrijf je hier dus snel in.

Volgde je al coaching bij ons?

Stuur je deze mail dan door naar collega’s, vrienden en kennissen die vragen hebben over hun loopbaan? Wij zijn je dankbaar, want tevreden klanten zijn ons grootste uithangbord.

Past deze avond je niet?

Wil je op een ander moment een Prikkelavond bijwonen? Bekijk dan onze kalender. Daar vind je binnenkort de data en de plekken. ‘I ♥ my job’ is actief in Mortsel, Boechout, Mechelen, Leuven en binnenkort ook Antwerpen.

banner-ILMJ-1

Het eeuwige stemmetje in je hoofd overwinnen

Als u nog niets gehoord of gelezen heeft over de nieuwste film van Nic Balthazar “Everybody Happy” dan verbleef u de laatste weken waarschijnlijk op een andere planeet.

Nic Balthazar opende op 9 september het filmfestival van Oostende met ‘Everybody Happy’ en de film werd in Montréal bekroond met de prijs voor de beste regie. De film speelt sinds 29 september in de zalen. Wij konden hem zien in avant-première. We huurden samen met de collega’s van HOI (Het OntwikkelingsInstituut) een volledige zaal af en genoten.

Hoe herkenbaar is het allemaal! Op magistrale wijze vertolkt Peter Van Den Begin het hoofdpersonage Ralph, dat gebukt gaat onder zijn perfectionisme. Ralph wordt onderuitgehaald door zijn eigen knagende onzekerheid. Alsmaar dat stemmetje in zijn hoofd waardoor hij twijfelt, faalangst krijgt, piekert en ’s nachts wakker ligt… Het drukt heel zwaar op hem. Het is het vrije kind in hem dat redding brengt en hem weer laat genieten, rust brengt, zijn zelfvertrouwen herstelt en hem in staat stelt te gaan voor wat hij belangrijk vindt, wat anderen er ook van denken.

De film is ook een aanrader voor organisaties die toenemende vermoeidheid, stress en burn-out bespreekbaar willen maken. Kinepolis en het sprekersbureau Read My Lips gaan met de film bij bedrijven langs om hen bewust te maken van het probleem. Marcel Hendrickx, de bedenker van de OCP-methodiek tegen perfectionisme is één van de experts uit de stal van Read My Lips. Je kan hem – samen met de film – inhuren als spreker.

OCP staat voor ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme. Vandaag zijn er in Vlaanderen een 50-tal mensen in deze methodiek opgeleid. Bij I love my job zijn al onze coaches erg ervaren in deze methodiek. We passen OCP met succes toe en helpen mensen om zich van het lastige patroon te bevrijden. In samenwerking met Prof. Dr. Patrick Luyten, verbonden aan de K.U. Leuven, loopt een onderzoek om de effectiviteit van OCP wetenschappelijk aan te tonen. De eerste resultaten worden verwacht in het voorjaar 2017.

everybody_happy