Eindejaarsvragen die er écht toe doen (2): Wanneer was jij ‘in het moment’?

De komende twee weken stellen we zes eindejaarsvragen die er écht toe doen. Dus niet de klassiekers zoals je ze tegenkomt in de media. Wel zes vragen die er echt toe doen. Telkens geeft één van onze ‘I ♥ my job’ coaches een persoonlijk antwoord. Jouw antwoord zien we graag komen op Facebook, via de website, e-mail…

Eindejaarsvraag 2:

Wanneer was je helemaal ‘in het moment’?
Wanneer was je aan’t genieten en had je veel focus? De wereld om je heen was weg, je was enkel ‘daar’ en nog altijd denk je met een glimlach terug aan dat moment.

Onze loopbaancoach Fien beleefde dat moment:Fien Raveschot, loopbaancoach bij I Love My Job

De keer dat ik voor het eerst mijn nieuwe praktijkdeur achter me toetrok na een eerste loopbaansessie met mijn eerste coachee als zelfstandige, toen voelde ik: waw, de afgelopen uren zat ik voor 100% in mijn moment.
En ik voelde opluchting na toch wat gezonde spanning en vooral voldoening van het fijne, intense gesprek. Vooral voelde ik dat deze praktijk een juiste stap is in mijn leven: inzetten op wat me tot nu toe het meest blij gemaakt heeft in mijn loopbaan, nl. mensen coachen en begeleiden in de zoektocht naar plezier en balans in de loopbaan en in het leven.

Nu doe ik dat als zelfstandige, niet langer binnen een bedrijf. Wat een stap… en hoe goed voelt dit!
Ik huppelde naar mijn wagen met een grote glimlach. Ik zal mijn innerlijk kompas blijven volgen en erop vertrouwen dat dit dé weg is naar mijn geluk.

Wanneer was jij ‘in het moment’?

En wat kan jij zelf doen om zulke momenten in 2018 opnieuw te beleven?

Terug naar overzicht