Focus op jouw unieke talent

 

Wil je graag dichter bij een gelukkig leven komen?
Focus dan op jouw unieke ‘Talent’

Dit was de titel van de workshop die we  mochten geven voor een bomvolle zaal geïnteresseerden op ‘A Perfect Day 2018’.

Die titel staat voor onze essentie: er gebeuren namelijk hele mooie dingen wanneer je leeft vanuit jouw ‘talent’.

Mensen kunnen zoveel meer als zij zich goed bewust zijn van hun kwaliteiten én deze volop inzetten. Ze genieten veel meer van hun werk en van het leven. Want talenten inzetten maakt blij, geeft energie en laadt je batterijen op.

Maar wat is ‘talent’ nu juist? En hoe ontdek je jouw talent?

Dat veronderstelt een degelijke zelfkennis. Je zelfinzicht verhogen en je talenten ‘voelen’, kan tijdens een traject loopbaancoaching – wat met de loopbaancheques erg betaalbaar is. En eens je weet waar jij je energie uithaalt, de moed hebben om er iets mee te doen.

Soms moet je jezelf eerst bevrijden van jouw ‘perfectionisme’ om voluit te gaan voor jouw droom.

Als je jezelf bevrijdt, laat je je niet langer tegenhouden door de innerlijke stem die beweert dat je het niet kan. Want die stem liegt. De stem die maakt dat je niet in gesprek gaat met je huidige werkgever over hoe jij de dingen ziet, uit angst voor een conflict. Of je durft niet te solliciteren, uit angst voor afwijzing. En dus blijf je doorgaan in een (werk)situatie die helemaal niet bij jou past. Tot je héél ongelukkig wordt, of ziek. Tijd om over jezelf te reflecteren.

Een combinatie van loopbaancoaching en perfectionismecoaching brengt je gegarandeerd dichter bij een gelukkig leven.

Deze twee specialiteiten van coaching brengen je dichter bij jouw kern: wie jij écht bent en wat jij daarmee wil aanvangen in jouw leven. De gecombineerde methodiek helpt je om hulpbronnen in jezelf aan te boren zodat je de film van jouw leven helemaal waarmaakt vanuit je talenten, passie, waarden en verlangens.

Heb je zin om meer in jouw kracht te komen?

Waar wacht je nog op? Heel wat van onze ‘I love my job’ architecten zijn én loopbaancoach én perfectionism coach. Zij kunnen je een heel eind vooruit helpen in het leven.

We gaan graag met jou op stap.

 

Rita Raets

Terug naar overzicht